TOKİ Başkanı Ömer Bulut ile bir araya gelerek bakım-onarım çalışmaları hakkında iş birliği protokolü imzalayan Başkan Yüce, “Son durum ile ilgili mütalaalarda bulunarak devam eden bakım-onarım çalışmalarının devamı konusunda iş birliği protokolü imzalandı. Bu protokol çerçevesinde Büyükşehir Belediyesi, Millet Bahçesini vatandaşımıza hizmet konusunda Cumhurbaşkanımızın ve Çevre Bakanımızın tensipleriyle devir teslim sağlanacaktır. Açılışı da uygun bir zamanda yapılacaktır” dedi.

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce, TOKİ Başkanı Ömer Bulut ile bir araya gelerek Sakarya’da yapımı devam eden Millet Bahçesi’nde incelemelerde bulundu. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan himayelerinde ve Çevre ve Şehircilik Bakanımız Murat Kurum koordinasyonunda, TOKİ Başkanlığı’nda hayata geçirilen Sakarya Millet Bahçesi’nde ki çalışmaları yakından takip eden Başkan Yüce, bakım-onarım çalışmaları kapsamında iş birliği protokolü imzaladı.

Yakından takip ediyoruz
Millet Bahçesi’nde yapılan incelemeler sonrasında açıklamalarda bulunan Başkan Ekrem Yüce, “TOKİ Başkanımız Sayın Ömer Bulut ile birlikte Sakarya’da yapılmakta olan Millet Bahçesi için incelemelerde bulunduk. Artık çalışmalarda sona gelmiş durumdayız. Son durum ile ilgili mütalaalarda bulunarak devam eden bakım-onarım çalışmalarının devamı konusunda iş birliği protokolü imzalandı. Bu protokol çerçevesinde Büyükşehir Belediyesi, Millet Bahçesini vatandaşımıza hizmet konusunda Cumhurbaşkanımıza ve Çevre Bakanımıza teşekkür ediyorum. Onların tensipleriyle devir teslim işlemlerini tamamlayacağız. Açılışı da uygun bir zamanda yapılacaktır” dedi.