Maltepe Sosyal Tesisleri’nde devam eden çalışmalarla ilgili açıklamalarda bulunan Başkan Toçoğlu, “Maltepe’de inşa çalışmalarımızın devam ettiği sosyal tesis projemizde sona yaklaşıyoruz. İnşallah Maltepe Park’ta yürüyüş yolları, düğün salonu, kafeteryalar, restaurant ve çocuk oyun alanlarıyla önemli bir işlev görecek” diye konuştu.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi tarafından Adapazarı Maltepe Sosyal Tesislerinde başlatılan dönüşüm çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. 35 bin metrekarelik alanda örnek bir dönüşüm projesinin şehre kazandırılacağını ifade eden Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, projede çalışmaların artık sona yaklaştığını açıkladı.

Tesis tamamlanıyor
Başkan Toçoğlu, “35 dönüm arazi üzerinde örnek bir dönüşüm çalışmasını hayata geçiriyoruz. Daha önce de bu tesisi vatandaşlarımızın kullanımına sunacağımızı açıklamış, gerekli çalışmaları başlatmıştık. Kafeterya kısmında inşa çalışmalarımız sürüyor. Aynı zamanda 37 kulede de gerekli güçlendirmeleri yaparak, seyir terası haline getireceğiz. Bunların yanında zeminde de kaplama işlemlerini gerçekleştiriyoruz. Yani dört bir koldan tesisimizi tamamlayarak, şehrimize kazandırıyoruz” ifadelerini kullandı.

Zengin sosyal donatı alanları
Başkan Zeki Toçoğlu, “Şehrimizin dört bir yanında sosyal tesisler inşa ederek, vatandaşlarımızın hizmetine sunuyoruz. Son olarak Pamukova’da örnek bir tesisi hemşerilerimizin kullanımına sunduk. İnşallah Maltepe Park’ta yürüyüş yolları, düğün salonu, kafeteryalar, restaurant ve çocuk oyun alanlarıyla önemli bir işlev görecek. Projemizin şehrimize ve bölgede yaşayan hemşerilerimize hayırlı olmasını diliyorum” dedi.