Büyükşehir Belediyesi Yaşayarak Öğrenme Macera Park’ı 20 bininci misafirini ağırladı. Kıroğlu, “Macera Park, Sakarya’da eğitim sunan okulların, kurumların ve vatandaşların sosyal etkinliklerindeki adresi olmayı başardı. Sürdürülebilir projelerde Türkiye’de söz sahibi olan Macera Park, her alanda eğitim sunarak Sakarya’nın en uğrak mekânı haline gelmeyi başardı” dedi.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığı bünyesinde hizmet sunan ve 20 bininci misafirini ağırlayan Yaşayarak Öğrenme Macera Park, bu özel günü çeşitli etkinlikler ile kutladı. Çocuklar, etkinlikte parkurun ve parkın tadını doyasıya çıkardı.

Sosyal etkinliklerin adresi Macera Park
Konu hakkında açıklamalarda bulunan Aile ve Çocuk Hizmetleri Şube Müdürü Murat Kıroğlu, “Yaşayarak Öğrenme Macera Park, Sakarya’da eğitim veren okulların, kurumların ve vatandaşların sosyal etkinliklerindeki adresi olmayı başardı. Yaptığımız projeler ile farklı illere de örnek teşkil eden projemiz, katıldığı Sosyal Belediyecilik alanında da çeşitli ödüllere layık görüldü. Sürdürülebilir projelerde Türkiye’de söz sahibi olan Macera Park her alanda eğitimler vererek Sakarya’nın en uğrak mekânı haline geldi.”

Yeni yılda yeni projeler
Kıroğlu, “2015 yılında hizmete açılan Macera Park, yabancı ülkelerden ve farklı illerden gelen misafirler ile 20 bin ziyaretçi sayısına ulaştı. Kurulduğundan bu yana yaptığı çeşitli etkinlikler ve projeler ile gündeme gelen Macera Park, özellikle çocukların ve ailelerin gözde mekanı oldu. Sürekli kendini yenileyen ve farklı projeler ile misafirlerin karşısına çıkan Macera Park, yeni yılda, yeni projeler ile de misafirlerinin ilgisini çekmeye hazırlanıyor.”

Macera Parkı yaşanılır kılan misafirlere teşekkür
Kıroğlu, “Yaşayarak Öğrenme Macera Parkı’nda çocuklarımız özgüven kazanmalarını, cesaret edinmelerini ve buna yönelik eğitim faaliyetlerini içeren uygulamalı dersleri bizzat yerinde ziyaret ederek görmelerini sağladık. Katılımcılarımız bu tür etkinlikleri Büyükşehir Belediyesi’nin bünyesinde yapılmasından çok büyük bir memnuniyet duyduklarını dile getirerek, Başkanımız Zeki Toçoğlu’na bizleri bu güzel hizmet ile buluşturduğu için teşekkürlerini iletti. Bizde kendilerine katılımlarından dolayı, çocuklarını bize güvenerek emanet ettikleri için teşekkür ediyor, daha nice projeler ve hizmetlerimiz ile onların karşısına çıkmaya hazır olduğumuzu bildirmek istiyorum” ifadelerini kullandı.