Büyükşehir Macera Park’ta bahar yarıyılı kayıtlarının devam ettiğini belirten Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanı Davut Yüce, maceraya kayıtlar için son günün 19 Şubat Cuma olduğunu söyledi. Yüce, “7 – 14 yaş arası öğrencilerimizin katılabileceği eğitimlerimiz 20 Şubat Cumartesi günü başlayacak. Tüm maceracıları bahar döneminde merkezimize bekliyoruz” dedi.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Yaşayarak Öğrenme Macera Parkı’nda Bahar Dönemi kayıtları devam ediyor. 19 Şubat Cuma günü sona erecek kayıt işlemleri ile ilgili açıklamalarda bulunan Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanı Davut Yüce, “7 – 14 yaş arası öğrencilerimizin katılabileceği eğitimlerimiz 20 Şubat Cumartesi günü başlayacak. Tüm maceracıları bahar döneminde merkezimize bekliyoruz” diye konuştu.

Binlerce Maceracı Burada Buluştu
Yüce, “Büyükşehir Belediyesi olarak sosyal belediyecilik konusunda tek tip bir anlayış izlemiyoruz. Büyükşehir Belediye Başkanımız Zeki Toçoğlu’ndan aldığımız talimatlar gereğince hizmetlerimizi geniş bir yelpazede sürdürüyoruz. Macera Park geniş alana yayılan bu sosyal hizmet çalışmalarımızda önemli bir yer tutuyor. Bugüne kadar binlerce öğrencimizi merkezimizde ağırladık. Şimdi de merkezimizde bahar dönemi heyecanı yaşıyoruz” dedi.

15 Haftalık Macera
Bahar dönemi eğitimlerinin 15 hafta süreceğini kaydeden Davut Yüce, “Macera Park’ta ikinci yarıyıl eğitimlerimiz 5 Haziran Pazar günü sona erecek. Kayıt işlemlerimiz devam ediyor. Kurslara kayıt yaptırmak isteyenler Büyükşehir Belediyesi kurumsal internet sayfası (www.sakarya.bel.tr) üzerinden ön kayıt işlemlerini sürdürmekteler. Bahar dönemi kurslarımız ile ilgili ayrıntılı bilgi almak isteyen vatandaşlarımız ise 221 40 60 numarasını arayabilirler” ifadelerini kullandı.

İlgi Memnun Edici
Bahar yarıyılında gerçekleştirilecek eğitimler ile ilgili de bilgiler veren Yüce, şunları söyledi; “Tasarım, fotoğraf çekimi, geleneksel okçuluk, akıl oyunları, spor tırmanışı gibi birçok farklı branştaki eğitimlerimize bahar yarıyılı ile birlikte maket yapımı kursumuzu da ekliyoruz. Hemşerilerimiz Macera Park’a ilk günden bu yana büyük teveccüh gösteriyorlar. Öğrencilerimiz de aynı şekilde maceranın tadını merkezimizde çıkarıyorlar. İnşallah güzel bir dönemi daha birlikte geçireceğiz.”