Sakarya Caddesi Kentsel Tasarım Projesi kapsamında Küpçüler Kavşağı’nda yenileme çalışması başlatıldığını açıklayan Fen İşleri Dairesi Başkanı Ali Oktar, “Küpçüler Kavşağı’nda başlattığımız çalışmaların tamamlanmasıyla Mehmet Akif ve Küpçüler Caddeleri arasındaki geçişler daha hızlı ve kontrollü olacak. Şehrimize hayırlı olsun” dedi.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi tarafından hayata geçirilen Sakarya Caddesi Kentsel Tasarım Projesi kapsamında Küpçüler Kavşağı’nda yenileme çalışması başlatıldı. Fen İşleri Dairesi Başkanı Ali Oktar, kavşakta hayata geçirilecek çalışmaların ardından Mehmet Akif ve Küpçüler Caddeleri arasındaki geçişlere modern çözüm üreteceklerini vurguladı. Çalışmaların kısa süre içerisinde tamamlanacağını da ifade eden Oktar, düzenleme ile birlikte trafik güvenlik ve akışına yönelik önemli bir hizmeti hayata geçireceklerini söyledi.

Kısa Süre İçerisinde Tamamlanacak
Sakarya Caddesi’nde başlatılan çalışmaların etaplar halinde hayata geçirildiği de kaydeden Ali Oktar, “Proje kapsamında Yeni Cami ve Patates Hali Kavşakları’ndaki çalışmalarımızı tamamladık. Kısa süre önce de Adnan Menderes Caddesi’nde gerekli iyileştirme çalışmalarımızı başlattık. Bölgedeki betonlama ve taş bordür çalışmalarımız devam ediyor. İnşallah caddenin kuzey bölgesindeki çalışmalarımızı kısa süre içerisinde sonlandıracağız” diye konuştu.

Hayırlı Olsun
Küpçüler Kavşağı’nda başlatılan çalışmalar kapsamında bölgede gerekli yenilemelerin hayata geçirileceğini de belirten Oktar, “Küpçüler Kavşağı’nda yaya yolları, kaldırım ve orta refüj çalışmalarımız tüm hızıyla devam ediyor. Bölgede kapsamlı bir çalışma gerçekleştiriyoruz. Modern aydınlatma sistemi ve çevre düzenlemeleri ile birlikte Küpçüler Kavşağı yeni yüzüyle büyük beğeni kazanacak. Şehrimize hayırlı olsun” ifadelerini kullandı.