2019 yılında gerçekleştirilen kültür sanat çalışmalarına yönelik yapılan açıklamada, “Birbirinden değerli isimlerin konuk edildiği 107 adet konferans, panel ve söyleşi gerçekleştirdik. 23 söyleşi programını lise öğrencilerinin istifadesine sunduk. OSM’de birbirinden seçkin eserlerin yer aldığı 8 farklı sergi düzenledik. 2019 yılı içerisinde Büyükşehir Belediyemiz kitaplığına 3 yeni eser daha kazandırdık. 2020’de de kültür ve sanatın adresi Sakarya olmaya devam edecek” denildi.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığı tarafından 2019 yılı içerisinde gerçekleştirilen panel, konferans, söyleşi, sergi ve kültür sanat programlarına ilişkin değerlendirmelerde bulunuldu.

Etkinlik dolu bir yıl
Konuyla ilgili yapılan açıklamada şu ifadeler kullanıldı: “2019 yılı içerisinde şehrimizde kültür sanat dolu bir yılı geride bıraktık. Birbirinden değerli isimlerin konuk edildiği 107 adet konferans, panel ve söyleşi gerçekleştirdik. 23 söyleşi programını lise öğrencilerinin istifadesine sunduk. Ofis Sanat Merkezi’nde birbirinden seçkin eserlerin yer aldığı 8 farklı sergi düzenledik. Dünya sinemasından seçme gösterimlerde 29 adet yetişkin ve 3 adet çocuk animasyon filmini beğeniye sunduk. 2019 yılı içerisinde Büyükşehir Belediyemiz kitaplığına 3 yeni eser daha kazandırdık” sözlerine yer verildi.

Kültür ve sanatın adresi Sakarya“2020 yılında da her ay düzenli olarak gerçekleştirdiğimiz kültür sanat programlarımız devam edecek. Edebiyatı, tarihi, felsefeyi, siyaseti, kültürü, sanatı, müziği şehrimizin farklı mekânlarında, birbirinden güzel etkinliklerde kültür sanat dostlarıyla buluşacağız. 2020’de kültür ve sanatın adresi Sakarya olmaya devam edecek.”