Büyükşehir Belediyesi, ilçelerdeki 14. iftar sofralarını Kocaali’de kurdu. Kardeşlik buluşmasına misafir olan vatandaşlar hep birlikte oruç açtı. Dualar ümmet coğrafyasına gönderildi.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi ‘Mahallemde İftar Var’ programları kapsamında 14. buluşma Kocaali’de gerçekleştirildi. Kardeşlik sofralarına Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu’nun yanı sıra, AK Parti Sakarya Milletvekili Mustafa İsen, Kocaali Belediye Başkanı Ahmet Acar, AK Parti Kocaali İlçe Başkanı Burak Ak ve çok sayıda vatandaş misafir oldu.

14. Buluşma
Beraberinde Milletvekili İsen ve ilçe belediye başkanı Acar ile huzur sofralarına misafir olan vatandaşların masalarını tek tek ziyaret eden Başkan Toçoğlu, Ramazan’ın hayırlar getirmesi temennisinde bulundu. İstanbul Sofular Bıçakçı Alaaddin Camii İmamı İsmail Kaya’nın Kuran’ı Kerim tilaveti ile gönül kapılarını araladığı programın devamında okunan ezan sonrası hep birlikte oruç açıldı.

Gölge Oyunu Keyfi
Gerçekleştirilen buluşmanın sonunda çocuklar için mini gösteriler de düzenlendi. Hayali Seçkin Bayramoğlu’nun eşsiz meddah hikayelerini dinleyen minikler keyifli dakikaları geride bıraktı. Kurulan özel platformda aileleri ile birlikte gölge oyunu izleme ayrıcalığına da varan çocuklar, Karagöz ve Hacivat’ın eğlenceli sohbetleri eşliğinde güzel bir akşam geçirdi.