Büyükşehir Belediyesi ilçelerde başlattığı asfalt çalışmalarına Kocaali’de devam ediyor. Başkan Toçoğlu, “İlçemiz merkezindeki 9 cadde ve bağlı sokaklardaki dönüşüm Kocaali’ye hayırlı olsun” derken; Kocaali Belediye Başkanı Ahmet Acar, “Büyükşehir Belediyemiz yaptığı yüksek standartlı asfalt çalışmaları ile ilçemize, merkezimize yepyeni bir görünüm kazandırıyor. Sayın Başkanımız Zeki Toçoğlu’na bu çalışmalar için çok teşekkür ediyoruz” ifadelerini kullandı.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi yeni dönem asfalt çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Bu doğrultuda şehrin kuzey ucu Kocaali’de devam eden çalışmalar ile ilgili konuşan Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, “’Şehir Senin İçin Yenileniyor’ sloganıyla şehir merkezi ve ilçe grup yollarındaki çalışmalarımız aralıksız devam ediyor. Bu kapsamda başlattığımız Kocaali ilçe merkezindeki çalışmalarımızı da en yakın zamanda tamamlayacağız. Yenileme işlemleri program dâhilinde diğer ilçelerimizde de devam edecek. Asfalt çalışmalarımız Kocaali’de yaşayan vatandaşlarımıza hayırlı olsun” diye konuştu.

İlk Etap Çalışmaları Başladı
Çalışma ayrıntılarını paylaşan Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanı Ali Oktar ise, “Kocaali 1. etap asfalt çalışmalarına başladık. Daha önce SASKİ ve SEDAŞ’ın altyapı çalışması yaptığı şehir merkezindeki 9 cadde ve sokağı yeniliyoruz. Bu kapsamda toplamda 6 kilometrelik alanda çalışmalarımız devam ediyor. 1. etaba yaklaşık 8 bin ton asfalt atacağız. İnşallah ilçe merkezindeki çalışmalarımızı en yakın zamanda tamamlayarak; Kocaali’ndeki cadde ve sokaklara yeni bir görünüm kazandırmış olacağız” dedi.

Gönülden Irak Değiliz
Büyükşehir Belediyesi’nin ilçede başlattığı asfalt çalışmaları ile ilgili konuşan Kocaali Belediye Başkanı Ahmet Acar, “Büyükşehir Belediyemiz yaptığı yüksek standartlı asfalt çalışmaları ile ilçemize, merkezimize yepyeni bir görünüm kazandırıyor. Sık sık dile getirdiğim gibi; Büyükşehir’in yaptığı bu çalışmalara şahit oldukça, Kocaali’nin gözden ırak ancak gönülden ırak olmadığını görmüş oluyoruz. Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Zeki Toçoğlu’na ilçemize gösterdiği bu ilgi ve çalışmalar için çok teşekkür ediyoruz. İnşallah çalışmalar bittiğinde Kocaali’miz yeni bir görünüme kavuşmuş olacak” ifadelerini kullandı.