Şubat Kültür ve Sanat Etkinlikleri ‘Tevfik Fikret’ söyleşisi ve imza günü programıyla devam etti. Yazar Ayvazoğlu, “Birçok biyografi yazdım ve kimi yazdıysam karşıma Tevfik Fikret çıktı. Peyami’yi yazdım karşıma Tevfik Fikret çıktı, Yahya Kemal’i yazdım karşıma yine Fikret çıktı, Mehmet Akif’i yazdım, Ahmet Haşim’i yazdım karşıma her defasında Tevfik Fikret çıktı. Tüm bu çalışmalarla uğraşırken kendimi Tevfik Fikret’i yazarken buldum” dedi.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığı tarafından düzenlenen Şubat Kültür Sanat Etkinlikleri ‘Tevfik Fikret’ isimli söyleşi ve imza programı ile devam etti. Ofis Sanat Merkezi’nde gerçekleştirilen etkinliğe Beşir Ayvazoğlu konuşmacı olarak katılırken; Vali Yardımcısı Mehmet Fatih Çiçekli, Söğütlü Kaymakamı Esengül Korkmaz Çiçekli’nin yanı sıra çok sayıda kültür sanat dostu da etkinliği takip etti.

Çalışmalarımda karşıma sürekli Tevfik Fikret çıktı
Yazar Beşir Ayvazoğlu, “1968 yılında 15 yaşındayken Sivas’ta bir gazetede 5 bölüm olarak yayınlanan Ali Şir Nevai biyografisi ile Biyografi Yazarlığı kariyerimde ilk adımı attım. Birçok biyografi yazdım ve kimi yazdıysam karşıma Tevfik Fikret çıktı.  Peyami’yi yazdım karşıma Tevfik Fikret çıktı, Yahya Kemal’i yazdım karşıma yine Fikret çıktı, Mehmet Akif’i yazdım, Ahmet Haşim’i yazdım karşıma her defasında Tevfik Fikret çıktı. Tüm bu çalışmalarla uğraşırken kendimi Tevfik Fikret’i yazarken buldum” dedi.