Büyükşehir Belediyesi ‘Mahallemde İftar Var’ buluşmaları Kaynarca’da devam etti. Atatürk İlkokulu bahçesini dolduran Kaynarcalılar, birlik ve beraberlik içerisinde aynı sofralarda oruçlarını açtı.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığı tarafından düzenlenen ‘Mahallemde İftar Var’ etkinlikleri Kaynarca’da düzenlenen programla devam etti. Daha önce Karapürçek, Sapanca, Hendek ve Kocaali’de yüzlerce vatandaşı bir araya getiren iftar sofraları bu kez Kaynarca’da kuruldu. Atatürk İlkokulu bahçesinde gerçekleştirilen buluşmaya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, AK Parti İl Başkanı Recep Uncuoğlu, Kaynarca Belediye Başkanı Zeynur Özel, Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanı Davut Yüce ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Toçoğlu masaları tek tek gezdi
Düzenlenen buluşmada masaları tek tek dolaşan, misafir edilen vatandaşları selamlayan Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, Ramazan ayının hayırlara vesile olmasını temenni etti. Programın devamında Eyüp Sultan Camii İmam Hatibi Erhan Mete, Kur’an-ı Kerim tilavetleri ile gönüllere seslendi. Tilavetlerin sonunda hep birlikte dua eden Kaynarcalılar, okunan ezan eşliğinde oruçlarını açtı. Program çocuklar için orta oyunu ve meddah gösterileri ile sona erdi.