Büyükşehir Belediyesi Kasım Kültür Sanat Etkinliklerinde takvim açıklandı. Söyleşi ve imza günlerinden konserlere, tiyatro gösterimlerinden sergi açılışlarına kadar birçok renkli etkinlik Sakaryalılar ile buluşacak. 1-3 Kasım tarihleri arasında ‘Genç Edebiyatçılar Buluşması’ ve 23-25 Kasım tarihlerinde ise Sakarya Sempozyumu gerçekleştirilecek.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığı tarafından her ay düzenli olarak gerçekleştirilen Kültür Sanat Etkinliklerinde Kasım takvimi açıklandı. Söyleşi ve imza günlerinden konserlere, tiyatro gösterimlerinden sergi açılışlarına kadar birçok renkli etkinliği Sakaryalılar ile buluşturan programlarda Kasım ayında da nitelikli etkinlikler kültür sanat dostları ile buluşacak.

Dolu etkinlik takvimi
Takvim ile ilgili açıklamalarda bulunan Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanı İbrahim Aktürk, “Kasım ayı etkinliklerimiz yine dopdolu. Ulusal ve uluslararası katılımcıların yer aldığı ‘Genç Edebiyatçılar Buluşması’ 1-3 Kasım tarihlerinde şehrimizde olacak. Tiyatro gösterimleri ve sergi açılışlarımız yer alacak. Sevilen müzik gruplarından İMERA, Sakarya Üniversitesi’nde dinleyicileriyle buluşacak. Büyükşehir Akademi’de yer alacak ‘İslam Dünyasında Dini Hareketler’ dersinin açılışını Mehmet Ali Büyükkara’nın söyleşi programıyla gerçekleştireceğiz. 23-25 Kasım tarihleri arasında ise şehrimizin geçmişine ışık tutacak Sakarya Sempozyumu’nu idrak edeceğiz. Etkinliklerimize tüm kültür sanat dostlarını davet ediyorum” dedi.

2017 Yılı Kasım Ayı Kültür Sanat Takvimi