Karasu’da düzenlenen istişare ve koordinasyon toplantısına katılan Başkan Ekrem Yüce, “Göreve geldiğimiz günden itibaren tüm ilçelerimize hizmet götürmek için gece gündüz demeden çalışıyoruz. Karasu ilçemizi ihmal etmedik. İlçemizin ne ihtiyacı varsa gidermeye gayret gösterdik. Toplantımızda ilçemizin ihtiyaçları ve taleplerini öncelik sırasına göre planlayıp programladık. Karasu ilçemizin öncelikli ihtiyaçlarını gidermek adına çalışmalarımıza hızla başlayacağız” dedi.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi tarafından ilçe belediyeleriyle gerçekleştirilen istişare ve koordinasyon toplantılarının bir yenisi Karasu’da düzenlendi. Büyükşehir, SASKİ, BELPAŞ ve Karasu Belediyesi bürokratlarının bir araya geldiği istişare toplantısında Başkan Ekrem Yüce’nin yanı sıra Karasu Belediye Başkanı İshak Sarı ve Kocaali Belediye Başkanı Ahmet Acar da yer aldı. Karasu ilçesinin öncelikli sorunlarının masaya yatırıldığı toplantıda Başkan Ekrem Yüce, ilçemizin ihtiyaçları ve taleplerini öncelik sırasına göre planlayıp programladıklarını ve ihtiyaçları hızla giderileceğini dile getirdi. Karasu Belediye Başkanı İshak Sarı ise istişare toplantısının çok verimli geçtiği ifade ederek Başkan Yüce ve bürokratlarına teşekkür etti. Toplantı sonrası Başkan Yüce ve beraberindeki heyet AK Parti Karasu İlçe Teşkilatını ziyaret ederek partililerle buluştu.

Tüm imkânlarımızı seferber ettik
Düzenlenen istişare ve koordinasyon toplantısının hem şehrimize hem de ilçemize hayırlar getirmesini dileyerek sözlerine başlayan Başkan Ekrem Yüce, “Tüm dünya gibi ülkemizin de koronavirüs salgınıyla mücadele süreci devam ediyor. Biz de Büyükşehir Belediyesi olarak bu süreci en az hasarla atlatabilmek için elimizden gelen gayreti göstererek fedakâr milletimize en iyi hizmeti sunmanın mücadelesini verdik. Kurumumuzun tüm imkânlarını hemşerilerimizin salgından etkilenmemeleri için seferber ettik. Öz kaynaklarımızı kullanırken adaletli olmaya çaba gösterdik. Esnaflarımız için 15 milyon liralık destek paketini sözünü verdik, meclis sonrası hayata geçireceğiz. Maske üretimimize tüm hızla devam ediyoruz. Haftalık yaklaşık 500 bin maske üretebilecek seviyeye geldik. Merkezde ve ilçelerimizde maske dağıtım programımız devam etmektedir. Karasu’daki hemşerilerimize de Perşembe ile Cuma günleri dağıtımını gerçekleştireceğiz” dedi.

Salgın süresince rutin hizmetlerimize devam ettik
Başkan Yüce, “Pandemi çalışmalarının yanı sıra rutin belediyecilik hizmetlerimize ara vermeden devam ettik. Şehrimizin muhtelif noktalarında asfalt ve yol bakım çalışmalarımız sürüyor. 2020 yılı içerisinde 48 bin 407 ton asfalt çalışması gerçekleştirdik. Yılsonuna kadar 500 bin ton asfalt atmayı planlıyoruz. Tarımsal çalışmalarımızı ise ara vermeden sürdürdük. Sakarya’mıza ekonomik olarak büyük katkı sağlayacak olan endüstriyel kenevir üretimine başladık. Melen Botanik Vadisi’nde hayata geçirdiğimiz proje kapsamında bölgeye diktiğimiz çok çeşitli bitkilerin satışını 10 yıl boyunca garanti altına alacak protokolü imzaladık” dedi.

İlçemizin öncelikli ihtiyaçları hızla giderilecek
Başkan Yüce, “Göreve geldiğimiz günden itibaren tüm ilçelerimize hizmet götürmek için gece gündüz demeden çalışıyoruz. Bu kapsamda Karasu ilçemizi de ihmal etmedik. Karasu’nun ne ihtiyacı varsa gidermeye gayret gösterdik. Karasu’muza daha fazla hizmet getirmeyi mevlam bize nasip eder ve ilçemizin kalkınması için hep beraber el ele hizmet ederiz. Bugün burada güzel bir görüş alışverişi yapıldı.  Karasu ilçemiz ile beraber şuana kadar 9 ilçemizde istişare toplantıları gerçekleştirdik. Burada ilçemizin ihtiyaçları ve taleplerini öncelik sırasına göre planlayıp programladık. Karasu ilçemizin öncelikli ihtiyaçlarını gidermek adına çalışmalarımıza başlayacağız. Karşılıklı işbirliğimizin ve dayanışmamızın artarak devam etmesini diliyorum” diye konuştu.

Şehrimiz için önemli projelere imza atacak
Karasu Belediye Başkanı İshak Sarı ise, “Kıymetli başkanım ve değerli bürokratlarına ilçemizin ihtiyaç ve talepleri görüşme adına düzenledikleri istişare toplantısı için teşekkür ederim. Uzun zamandan beri arzu ettiğimiz bir toplantıydı. İlçemizin talepleri ve ihtiyaçlarının öncelik sıralamasına göre belirlediğimiz çok verimli bir toplantıyı gerçekleştirdik. Büyükşehir Belediye başkanımız gerçekten şehrimiz için çok kıymetli projeleri hayata geçirmek için çalışıyor. Bizlerde takip ediyor, gerekli desteği vermeye çalışıyoruz. İnşallah hem şehrimiz hem de ilçemiz için çok önemli projeler imza atacak. Rabbim yardımcısı olsun” dedi.