Büyükşehir Belediyesi Spor Kulübü sporcuları Muğla’da düzenlenen 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Durgunsu Kano Milli Takım ve Türkiye Olimpik Hazırlık Merkezi Seçme Yarışlarına katıldı. Toplam 119 sporcunun katıldığı yarışlarda Büyükşehirli sporcu Mustafa Özmen kategorisinde birinci olarak Milli Takım kampına seçildi.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Spor Kulübü sporcuları Muğla’nın Köyceğiz ilçesinde düzenlenen 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Durgunsu Kano Milli Takım ve Türkiye Olimpik Hazırlık Merkezi Seçme Yarışlarına katıldı. Türkiye Kano Federasyonu tarafından düzenlenen ve 12 il 21 kulüpten toplam 119 sporcunun mücadele ettiği yarışlarda Büyükşehirli sporculardan Mustafa Özmen, büyük erkekler kategorisinde birinci olarak hem altın madalyanın sahibi oldu hem de Olimpik Milli Takım kampına seçildi.

Dereceler Büyükşehir’den
TRT Spor 2 kanalından canlı olarak yayınlanan yarışlarda Büyükşehirli sporculardan Arda Kırımlı genç erkekler kategorisinde, İdris Şentürk ise yıldız erkekler kategorisinde ikincilik elde ettiler. Bu sonuçlarla Büyükşehirli sporcular Arda Kırımlı, İdris Şentürk ve Baran Demir milli takım aday kampına seçildiler. Sakarya Büyükşehir Belediyesi Gençlik Hizmetleri ve Spor Dairesi Başkanlığı tarafından yarışlarda derece elde eden Büyükşehirli sporcular tebrik edildi.