Büyükşehir Belediyesi’nin öğrencilere yönelik hayata geçirdiği Kampüs Öğrenci Lokantası açıldı. Başkan Yüce, “Kâr payı gözetmeden, vatandaşlarımızın hizmetine sunduğumuz bu lokantada öğrenci kardeşlerimiz ve vatandaşlarımız uygun fiyatlı ve kaliteli yemek yiyebilecekler. Toplamda 1 milyon 135 bin liraya mal olan Kampüs Öğrenci Lokantamızın şehrimize, hemşerilerimize ve öğrenci kardeşlerimize hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi tarafından Üniversite Caddesi üzerinde hayata geçirilen Kampüs Öğrenci Lokantası gerçekleştirilen törenle hizmete açıldı. Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce’nin ev sahipliği yaptığı programda ilçe belediye başkanları, ilçe başkanları, meclis üyeleri, büyükşehir bürokratları, STK temsilcileri ve öğrenciler yer aldı. Kaliteli yemeğin uygun fiyata sunulduğu ‘Kampüs Öğrenci Lokantası’ öğrencilerde memnuniyet oluşturdu. Başkan Yüce, açılışın ardından tezgahın başına geçti ve misafirlere yemek ikramı yaptı. İl Müftüsü Hasan Başiş’in yaptığı duayla birlikte ‘Kampüs Öğrenci Lokantası’ resmen hizmete başladı.

Gönül belediyeciliği anlayışı
Konuşmasına ‘Gönül belediyeciliği anlayışı ile çıktığımız yolda temel amacımız vatandaşlarımızın memnuniyetini kazanmaktır” diyerek başlayan Başkan Ekrem Yüce, “Bizler gönül belediyeciliği ile Sakarya’mızda hemşerilerimizi her alanda düşünüyor, her türlü sıkıntıyı gideriyor, elimizden gelen gayreti gösteriyoruz. Bugünlere; rehavete kapılmadan, kendimizi geliştirerek, şehrimizi daha iyi yerlere getirebilme hedefi ile geldik” diye konuştu.

Öğrencilerimizin yanındayız
Öğrencilerin çok kıymetli olduğuna sözlerinde yer veren Başkan Yüce, “Onların hayatını kolaylaştırmak için birçok projeyi hayata geçirdik. Şimdi de öğrencilerimiz için yapmış olduğumuz yenilik ve yatırımlarımıza tüm hızımızla devam ediyoruz. Geniş bir hedef kitleye hitap ettiğimizi biliyoruz. Özellikle şehir dışı ve yurt dışından gelen öğrencilerimizin hayatlarını kolaylaştırmak adına BELPAŞ marifetiyle yürüttüğümüz Kampüs Öğrenci Lokantamızı öğrencilerimizin ve hemşerilerimizin hizmetine açıyoruz” dedi.

1 milyon 100 bin liralık yatırım
Kar payı gözetmediklerini, misafirlerin uygun fiyatlı ve kaliteli yemekle buluşturduklarını ifade eden Başkan yüce, “BELPAŞ eliyle ürettiğimiz ürünlerin satışının yapıldığı ve ev yemeklerinin servis edileceği lokantamızda öğrenci kardeşlerimiz bir nebzede olsa kendilerini evlerinde hissedecekler. Toplamda 1 milyon 135 bin liraya mal olan Kampüs Öğrenci Lokantamızın şehrimize, hemşerilerimize ve öğrenci kardeşlerimize hayırlı olmasını diliyorum” ifadelerini kullandı.