Kahramanlık Destanını Dinlediler

Reha Yeprem ile Çanakkale Şiirleri
'Kahramanlık ve Kardeşlik Destanı Çanakkale' anma programında ilk olarak Reha Yeprem sahneye çıktı. Çanakkale şiirlerini seslendiren Yeprem ile Sakaryalılar duygu dolu anlar yaşadı. Reha Yeprem, “Her yıl Çanakkale şehitlerini andığımız bu programları nice güzide kurumlarımız organize ediyor. Sizler de salonları omuz omuza, sırt sırta doldurarak değerlerimize ve şehitlerimize minnet gösteriyorsunuz. Hepinizi yürekten kutluyorum' diye konuştu.

 



Çanakkale’yi konuşmak zorundayız
Reha Yeprem’in ardından Talha Uğurluel Çanakkale Destanı’nı kendine has üslubu ile anlattı. Destandan fotoğraflarla konferansına devam eden Uğurluel, “Bugün Çanakkale’yi konuşuyoruz, her zaman konuşmak zorundayız. Çünkü Çanakkale bizim varlık ve yokluk savaşımız” şeklinde konuştu.

 

Rahmet ve minnetle anıyoruz
Sakarya Büyükşehir Belediyesi Başkanvekili Fevzi Kılıç, Reha Yeprem ve Talha Uğurluel’e teşekkür ederek birer minyatür çalışması takdim etti. Başkanvekili Kılıç, “Büyükşehir Belediyesi ve Kimse Yok Mu Derneği’nin ortaklaşa düzenlediği bu programa göstermiş olduğunuz ilgi ve hassasiyet bizleri memnun etti. Rahmeti Rahmana kavuşan şehitlerimizi rahmet ve minnetle anmamıza vesile olan Reha Yeprem ve Talha Uğurluel’in eline ve yüreğine sağlık” ifadelerini kullandı. Anma programının sonunda Talha Uğurluel hayranları ile sohbet ederek kitaplarını imzaladı.