Kızılay ve Sakarya Yerel Kültür Derneği’nce düzenlenen yardım organizasyonuna katılan Başkan Yüce, “Kimsesiz ve ihtiyaç sahibi komşularımızı unutmayalım. İyiliği ve güzelliği yaygınlaştırmaya devam edelim, rabbim niyetlerimizi kabul eylesin” dedi.

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce, Adapazarı Kızılay Şubesi ve Yerel Kültür Derneğinin birlikte organize ettiği yardım organizasyonuna katıldı. Ramazan Ayı’nın yardımlaşma ve paylaşmadaki önemine dikkat çeken Başkan Yüce, destek veren tüm gönüllülere teşekkür etti. Organizasyona Başkan Ekrem Yüce’nin yanı sıra Sakarya Kızılay Başkanı Zahit Tiryaki, Adapazarı Kızılay Şube Başkanı Nur Gülşan ve Sakarya Yerel Kültür Derneği Başkanı Necmettin Kırık katıldı.

Mazlum ve ihtiyaç sahibi vatandaşlarımızı unutmayalım
Kardeşliğin, dayanışmanın ve paylaşmanın arttığı sabır ve şükür ayı Ramazan’da çevremizin de ihmal edilmemesini vurgulayan Başkan Yüce, “Şehrimizde bulunan gönüllü insanlar bir araya gelerek ellerinden geldiği kadar ihtiyaç sahiplerine destek olmak istemişler. Biz de belediye olarak desteklerimizi esirgemedik ve yardımlarımızı artırarak daha fazla kişiye ulaşmak için toplandık. Ülkemizde ve dünyada mazlumların yanından bir an olsun ayrılmayan Türk Kızılay’ı ve Türk Kızılay’ının değerli gönüllülerine teşekkür ederim. Mazlum ve ihtiyaç sahibi vatandaşlarımızı unutmayalım. İyiliği ve güzelliği yaygınlaştırmaya devam edelim, rabbim niyetlerimizi kabul eylesin” dedi.