İhtiyaç sahibi vatandaşlara ulaşmak için çalışmalarını sürdürdüklerini belirten Yüce, “Sokakta Kimse Kalmasın’ sloganıyla sokakta yaşayan vatandaşlara yönelik çalışmalarımıza başladık. Sosyal yardım kartı, gıda ve sıcak aş desteklerimiz sürüyor. İhtiyaç sahibi vatandaşlarımıza hep birlikte ulaşalım” dedi.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığı tarafından gerçekleştirilen istişare toplantılarının yeni adresi Engelsiz Kafe oldu. İlçe belediyeleri sosyal hizmetlerden sorumlu başkan yardımcıları ve ilgili birimlerin yer aldığı toplantıda, kış şartlarında ihtiyaç sahibi vatandaşlara yönelik yapılacak çalışmalar masaya yatırıldı. Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanı Davut Yüce, ihtiyaç sahipleri ortak hareket etmenin önemine vurgu yaptı.

Birlikte hareket
Davut Yüce, “Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığı olarak ihtiyaç sahibi vatandaşlarımıza ulaşmak için tüm gayretimizle çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Hava koşullarının sertleşmesiyle birlikte mağdur ve muhtaç durumdaki hemşehrilerimize ulaşmak için azami bir çaba ortaya koyuyoruz. Bu noktada hem ilçe belediyelerimiz hem de vatandaşlarımızın bizlerle bilgi paylaşımında bulunması desteklerimizin daha hızlı olmasına olanak sunuyor” dedi.

Sokakta Kimse Kalmasın
Yüce, ‘Sokakta Kimse Kalmasın’ sloganıyla sokakta yaşayan vatandaşlara yönelik çalışmalarının başladığını ifade ederek, “Bu soğuk havalarda hiçbir kardeşimizin sokakta kalmasına göz yumamayız. Ekiplerimiz köprü, terminal ve diğer tüm alanlarda gerekli incelemelerini yapıyor. Ancak burada sizlerden de destek bekliyoruz. İnşallah hep birlikte Sakarya’da ihtiyaç sahibi, mağdur olan tüm vatandaşlarımıza dokunacağız” dedi. Toplantıya katılan ilçe yetkilileri ise çalışmalarına ilişkin bilgiler paylaştı.