Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce, Ankara Sakaryalılar Vakfı’nın düzenlediği iftar programına katıldı. Yüce, “Bugüne kadar şehrimize değer katan herkese minnettarız. Şimdi hepimizin tek bir düşüncesi var o da Sakarya’nın geleceğine, hemşerilerimize hizmettir. Ortak paydamız olan Sakarya için güçlü birlikteliğimizi sürdüreceğimize inanıyorum. Rabbim hepimize hayırlı işler yapmayı nasip etsin, soframıza bereket katsın” dedi.

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce, Ankara Sakaryalılar Vakfı’nın düzenlediği iftar programına katıldı. Anadolu Hotel Downtown’da gerçekleştirilen iftar programının sonunda Başkan Yüce’ye ve Sakarya’ya değer katmış isimlere plaket takdimi gerçekleştirildi. Programda Başkan Yüce’nin yanı sıra 26. Dönem Milletvekili Prof. Dr. Mustafa İsen, 22. Dönem Milletvekili Recep Yıldırım, İl Emniyet Müdürü Fatih Kaya, Sakaryaspor Kulübü Başkanı Cevat Ekşi, SATSO Başkanı Akgün Altuğ ve SESOB Başkanı Hasan Alişan yer aldı. Ankara Sakaryalılar Vakfı Başkanı İrfan Çelik programa katılan herkese teşekkür etti.

Sakarya’ya güç katan buluşma
Programın ardından değerlendirmelerini paylaşan Başkan Ekrem Yüce, Sakarya’nın birlik ve beraberlik içerisinde geleceğe yolculuğunun devam edeceğini ifade ederek şunları söyledi: “Ankara Sakaryalılar Vakfımızın iftar programında Sakarya’da görev yapmış isimlerle bir araya geldik. Bugüne kadar şehrimize değer katan herkese minnettarız. Şimdi hepimizin tek bir düşüncesi var o da Sakarya’nın geleceğine, hemşerilerimize hizmettir. Ortak paydamız olan Sakarya için güçlü birlikteliğimizi sürdüreceğimize inanıyorum. Ülkemizin başkenti Ankara’da şehrimizi en iyi şekilde temsil eden ve yaptığı çalışmalarda her zaman Sakarya’nın menfaatini düşünen vakıf yönetimine ve üyelerine teşekkür ediyorum. Rabbim hepimize hayırlı işler yapmayı nasip etsin” dedi.