Hendek Belediye Başkanı Turgut Babaoğlu ile buluşan Başkan Ekrem Yüce, “İtfaiye teşkilatımız yükseliyor. 2 bin 600 metrekarelik alanda 8 araçlık itfaiye teşkilatını hayata geçireceğiz. Hendek’te muhtelif noktalarda 22 bin metre içmesuyu, 4 bin metre kanalizasyon hattı inşa ettik. Hava şartlarının düzelmesiyle de asfalt çalışmalarımızı başlattık. Talep ve ihtiyaçları hızla giderecek, tüm ilçelerimizde olduğu gibi Hendek’te de hizmetler sürecek.”

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce, Afet Koordinasyon Merkezi’nde Hendek Belediye Başkanı Turgut Babaoğlu ile Hendek Belediye Başkan Yardımcısı Hüdaverdi Bahadır’ı kabul etti. Yatırımlara ilişkin istişare ve değerlendirmelerin yapıldığı buluşmaya ilişkin açıklamalarda bulunan Başkan Ekrem Yüce, birlik ve beraberlik içerisinde çalışmaların devam edeceğini söyledi. Hendek Belediye Başkanı Turgut Babaoğlu da destek ve katkıları dolayısıyla Başkan Ekrem Yüce’ye teşekkür etti. Buluşmanın sonunda Başkan Yüce, konuklarını çiçeklerle uğurladı.

Yeni normal anlayışı ile hizmete devam
Koronavirüs salgını ile mücadelenin tek gündem olduğunu ifade eden Başkan Ekrem Yüce, “Şimdilerde ise hamdolsun normalleşme adımlarını konuşmaya başladık. Yeni normal anlayışımız ile milletimize de en iyi şekilde hizmet sunmak durumundayız. İşlerimize de hız kazandıracağız. Hendek’te devam eden projelerimiz var. Gerek altyapı gerek üstyapıda da tamamlanan çalışmalarımız bulunuyor. İnşallah tedbirleri elden bırakmadan milletimize hizmet yolculuğumuzu sürdüreceğiz” dedi.

Hendek İtfaiye yükseliyor
Başkan Yüce, “İtfaiye teşkilatımız yükseliyor. İnşallah 2 bin 600 metrekarelik alanda hayata geçirdiğimiz 8 araçlık itfaiye teşkilatımız Hendek’te 91 mahalleye hizmet sunacak. Hendek’te muhtelif noktalarda 22 bin metre içmesuyu, 4 bin metre kanalizasyon hattı inşa ettik. Ayrıca hava şartlarının düzelmesiyle de asfalt çalışmalarımızı başlattık. Mahallelerimizin yolları pırıl pırıl olsun, vatandaşlarımız uzak mahallelerimize giderken hiçbir sıkıntı yaşamasın istiyoruz. Bu doğrultuda ulaşım ve altyapı bu işin önemli unsurlarını oluşturuyor. İnşallah talep ve ihtiyaçları hızla giderecek, tüm ilçelerimizde olduğu gibi Hendek’te de hizmetler sürecek” dedi.