Yenikent Devlet Hastanesi bağlantı yolunda tamamlanan çalışmaları değerlendiren Başkan Toçoğlu, 16 ilçe grup yolları ve şehir merkezindeki ana caddelerde dönüşümün devam ettiğini söyledi. Toçoğlu ayrıca lokal bağlantı yollarında gerekli yenilemelerin yapılacağı bilgisini paylaştı.

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, Yenikent Devlet Hastanesi bağlantı yolunda tamamlanan asfalt serim çalışmalarını inceledi. Vatandaşlar ve hastane yönetiminden gelen bir talebi daha karşıladıklarını belirten Başkan Toçoğlu, “16 ilçemiz grup yollarında başlattığımız çalışmaların yanı sıra, şehir merkezi ve ana arterlerde kapsamlı bir dönüşüm öngörüyoruz. Ayrıca bu gibi bağlantı yollarında gerekli adımları atıyor; güzergahları yeniliyoruz. Bu çalışmanın da şehrimize hayırlı olmasını diliyorum” diye konuştu.

Sık Kullanılan Bir Arter
Bölgede tamamlanan çalışmaları değerlendiren Fen İşleri Dairesi Başkanı Ali Oktar ise, “Kaynarca ve civar bölgelerinden Adapazarı’na gelişlerde kullanılan duble yolun Yenikent Devlet Hastanesine bağlantıyı sağlayan güzergahında gerekli yenilemeleri yaptık. Bu yol kuzey bölgesinden gelen hemşerimizin hastane ulaşımlarında sıklıkla kullandıkları bir arterdi. Ve asfalt ihtiyacı söz konusuydu. Bu konuda Büyükşehir Belediye Başkanımız Zeki Toçoğlu’ndan gerekli talimatı aldık ve çalışmaları başlattık” dedi.

2 Bin 200 Ton Asfalt
Oktar, “Yenikent Devlet Hastanesi’ne gelen hemşerilerimiz de yol konusunda belediyemize taleplerini iletiyorlardı. Bu konuda gerekli hazırlıklarımızı zaten yapmıştık. Arkadaşlarımız hemen incelemelerini yaptılar. Çalışmalarımıza başladık. Yaklaşık 2 kilometrelik güzergâhta 2 bin 200 ton asfalt serim işlemini kısa süre içerisinde tamamladık. Bu gibi lokal bölgelerde ihtiyaçlar dahilinde çalışmalarımız devam edecek. Hayırlı olsun” ifadelerini kullandı.