Pamukova’da devam eden sıcak asfalt çalışmaları hakkında bilgi veren Fen İşleri Dairesi Başkanı Oktar, “Meşruriye, Sultaniye ve Bakacak Mahallerini kapsayan 11 kilometrelik güzergahta, kapsamlı bir çalışma gerçekleştiriyoruz. Çalışmalarımız tüm hızıyla sürüyor. Pamukovalı hemşerilerimize hayırlı olsun” dedi.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanlığı, 2014 asfalt programına tüm hızıyla devam ediyor. Şehrin birçok bölgesinde mahalle ve gurup yollarını sıcak asfalt ile buluşturduklarını ifade eden Fen İşleri Dairesi Başkanı Ali Oktar, Pamukova’da 3 mahallenin gurup yolunda kapsamlı bir çalışma başlattıklarını belirtti. Meşruriye, Sultaniye ve Bakacak Mahallerinin gurup yollarında 11 kilometrelik sıcak asfalt çalışmasının hayata geçirileceğini dile getiren Oktar, 10 bin ton sıcak asfalt atılacağını söyledi.

11 kilometrelik grup yolu
Oktar, “2014 asfalt programımıza Kocaali’den başlamıştık. Sezonunun açılması ile birlikte şehrimizin birçok bölgesinde mahalle ve gurup yollarını sıcak asfalt ile buluşturuyoruz. Takvimimiz kapsamında ekiplerimiz Pamukova’da Meşruriye, Sultaniye ve Bakacak Mahallerini kapsayan bölgede toplam 11 kilometrelik kapsamlı bir çalışma gerçekleştiriyor. Çalışmalarımız tüm hızıyla sürüyor. İnşallah en kısa süre içerisinde çalışmalarımızı tamamlayacağız. Pamukovalı hemşerilerimize hayırlı olsun” diye konuştu.