Büyükşehir Belediyesi ‘Mahallemde İftar Var’ buluşmaları kapsamında gönül sofralarında buluşan Hendekliler, hep birlikte oruç açtı, huzur dolu bir Ramazan akşamını daha geride bıraktı.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığı tarafından düzenlenen ‘Mahallemde İftar Var’ programları ilçelerde gönül sofralarını kurmaya devam ediyor. Karapürçek ve Sapanca’nın ardından Hendek’te gerçekleştirilen iftar buluşmasında binlerce Hendekli, huzur dolu bir Ramazan akşamını geride bıraktı. Hendek Belediyesi önünde gerçekleştirilen programa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu’nun yanı sıra, AK Parti Hendek İlçe Başkanı Ali Kemal Sofu, Hendek Belediyesi Başkanı Ali İnci, Baro Başkanı Recep Hacıeyüpoğlu, Büyükşehir Bürokratları ve muhtarlar da misafir oldu.

Gönül kapıları aralandı
Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu iftar programına misafir olan Hendeklilerin tek tek masalarını ziyaret etti, Ramazan’ın hayırlara vesile olmasını temenni etti. Ankara Ahmet Hamdi Akseki Camii İmam Hatibi Dünya 1’incisi Ali Tel’in Kur’an tilaveti ise gönül kapılarını araladı, okunan ezan sonrasında binlerce vatandaş hep birlikte oruç açtı. Gerçekleştirilen programın devamında sahneyi Orta Oyunu ve Meddah gösterileri aldı. Eğlenceli meddah hikâyelerini aileleri ile birlikte dinleyen miniklerin keyfi görülmeye değerdi.