Geyve Sosyal Gelişim ve Gençlik Merkezi’nde çalışmaların tüm hızıyla devam ettiğini açıklayan Fen İşleri Dairesi Başkanı Ali Oktar, “Merkezimizin kaba inşaatını tamamladık. İç ve dış kısımlarında ince işçilik gerektiren çalışmalarımız devam ediyor. İnşallah çok kısa bir süre içerisinde merkezimizi hemşerilerimizin hizmetine sunacağız” dedi.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi tarafından Geyve’de inşa edilen Sosyal Gelişim ve Gençlik Merkezi’nde çalışmalar devam ediyor. Fen İşleri Dairesi Başkanı Ali Oktar, “Merkezimizin kaba inşaatını tamamladık. İç ve dış kısımlarında ince işçilik gerektiren çalışmalarımız devam ediyor. İnşallah çok kısa bir süre içerisinde merkezimizi hemşerilerimizin hizmetine sunacağız” ifadelerini kullandı.

Haziran’da Tamam
Oktar açıklamalarını şu şekilde sürdürdü; “Geyve’de inşa çalışmalarına başladığımız Sosyal Gelişim ve Gençlik Merkezimizde kısa zamanda önemli bir yol kat ettik. Baktığımız zaman şu an çalışmaların yüzde 70 seviyelerinde tamamlandığını söyleyebiliriz. Şimdilik her şey planladığımız gibi ilerliyor. İnşallah Haziran ayında da merkezimizi kullanıma hazır hale getireceğiz.”

Tüm Geyve’yi Buluşturacak Merkez
“Geyve Sosyal Gelişim ve Gençlik Merkezi; 150 kişilik tiyatro ve konferans salonu, eğitim ve seminer sınıfları ile kafeteryanın yer alacağı çok yönlü bir proje olacak. Sosyal belediyecilik anlamında büyük önem taşıyan projeleri şehrimize kazandırıyoruz. Bu merkezlerimiz sadece çocuk ve gençlerimize değil, tüm ilçe sakinlerine hizmet sunacak. Toplumumuzun farklı yaş kategorilerinde bulunan vatandaşlarımız bu merkezde bir araya gelecek; eğitim çalışmalarına katılacaklar. Bir kez daha hemşerilerimize hayırlı olmasını diliyorum.”