Geyve Sosyal Gelişim ve Gençlik Merkezi’nde çalışmaların tüm hızıyla devam ettiğini açıklayan Fen İşleri Dairesi Başkanı Ali Oktar, “Geyve Sosyal Gelişim ve Gençlik Merkezi; 150 kişilik tiyatro ve konferans salonu, eğitim ve seminer sınıfları ile kafeteryanın yer alacağı çok yönlü bir proje olacak” dedi.

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu’nun yeni dönem için ilçelere müjdesini verdiği Sosyal Gelişim ve Gençlik Merkezi Projelerinin ilki Geyve’de yükseliyor. Projede devam eden çalışmaları değerlendiren Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanı Ali Oktar, projenin temelinin atıldığını ve 1. kat üzerinde çalışmaların devam ettiğini ifade etti.

Tüm İlçelere Yeni Merkezler
Oktar, “Kısa süre önce projenin temelini attığımızı açıklamıştık. Şuanda ekiplerimiz 1. kat üzerinde gerekli inşaat çalışmalarını sürdürüyor. Projeyi daha önce kamuoyuna duyurmuştuk. Bin 200 metrekare alan üzerine 2 katlı bir merkez inşa ediyoruz. Geyve Sosyal Gelişim ve Gençlik Merkezi; 150 kişilik tiyatro ve konferans salonu, eğitim ve seminer sınıfları ile kafeteryanın yer alacağı çok yönlü bir proje olacak. Büyükşehir Belediye Başkanımız Zeki Toçoğlu’nun da ifade ettikleri gibi; bu merkezlerin benzerlerini diğer ilçelerimize de kazandıracağız” diye konuştu.

Geyve’ye Yeni Buluşma Noktası
Yeni merkezde vatandaşlara sanat ve meslek eğitimleri sunulacağını da aktaran Ali Oktar, “Sosyal Gelişim ve Gençlik Merkezi’nde SAMEK kursu hemşerilerimizin hizmetinde olacak. Genç kardeşlerimiz için birçok faaliyetin yapılabileceği bir mekan inşa ediyoruz. 7’den 70’e tüm Geyveli vatandaşlarımız için eğitsel aktivitelerin gerçekleştirileceği yeni proje ilçemize hayırlı olsun” ifadelerini kullandı.