Ferizli Belediyesi tarafından düzenlenen değerlendirme toplantısında konuşan Başkan Ekrem Yüce, “İlçemizde 5 kilometrelik asfalt çalışmasını tamamladık. Programımız dahilinde 10 kilometre daha asfalt çalışmasına kısa süre sonra başlayacağız. Fevzi Çakmak ve Cumhuriyet caddelerini ise kaldırım, aydınlatma ve peyzaj çalışmaları ile yenileyeceğiz.İnşallah hep birlikte şehrimize, ilçemize ve kıymetli hemşehrilerimize hizmet için var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz” dedi.

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce, Ferizli Belediyesi tarafından düzenlenen faaliyet değerlendirme toplantısına katıldı. Karanfil Düğün Salonu’nda gerçekleştirilen buluşmada AK Parti İl Başkanı Yunus Tever, Ferizli Belediye Başkanı İsmail Gündoğdu, meclis üyeleri, teşkilat mensupları ve çok sayıda Ferizlili vatandaş yer aldı. Ferizli Belediye Başkanı İsmail Gündoğdu göreve geldiği 6 aylık süreçte yapılan hizmetleri ve projelerini paylaşırken; Başkan Yüce ise Büyükşehir Belediyesi’nin bu süre zarfında Ferizli’de gerçekleştirdiği hizmetleri vatandaşlara aktardı.

Derdimiz düşüncemiz hizmet
Sözlerine Suriye’de operasyonda olan kahraman ordumuza muvaffakiyetler dileyerek başlayan Başkan Ekrem Yüce, “Göreve geldiğimizden bu yana 6 ay geçti. Bu süre içinde kadrolarımızı oluşturduk. 5 yıllık strateji planımızı azami dikkat göstererek hazırlayarak yol haritamızı belirledik. İnşallah artık çalışmalarımızda daha kapsamlı daha planlı hareket edeceğiz. Bu süre zarfında şehrimiz için Ferizli için çalışmalar yaptık ve yapmaya devam ediyoruz. Düşüncemiz, derdimiz, gayemiz şehrimize, hemşerilerimize hizmettir. Nasıl daha iyi olabiliriz, şehrimizi daha çok nasıl kalkındırabiliriz, vatandaşlarımızın yaşam kalitesini nasıl daha çok arttırabilirizin derdindeyiz. Hep birlikte şehrimize, ilçemize hizmet için var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz” dedi.

Yatırımlarla Ferizli değer kazanacak
Ferizli’de Büyükşehir Belediyesi tarafından gerçekleştirilen hizmetleri açıklayan Başkan Yüce, “Ferizli’de 6 mahalleye 2 kilometrelik su hattı ile Sapanca’ya alternatif oluşturduk. Yine Ferizli-Söğütlü-Akarca ekseninde gerçekleştirilecek yağmursuyu ve kanalizasyon projesinde ise sona geldik. Bunun yanı sıra Ferizli ilçemizde hali hazırda yaklaşık 5 bin metrelik asfalt çalışması gerçekleştirdik. Asfalt ekiplerimizin şuan Karasu’daki çalışmaları devam ediyor. Oradaki çalışmalar bitince ekipler Ferizli’ye intikal edecek ve programımız dahilinde 10 bin metrelik daha asfalt çalışmasını tamamlayacağız. Fevzi Çakmak ve Cumhuriyet caddelerinde ise kaldırım, aydınlatma ve peyzaj çalışmalarını gerçekleştireceğiz. Şu anda proje çalışmalarımız tamamlanmak üzere. Devam eden ve gerçekleştireceğimiz çalışmalarla Ferizli ilçemizin ve vatandaşlarımızın yaşam kalitesini arttıracağız” dedi.