SESOB’a bağlı Sakarya Oto Sanatkarları Esnaf Odası Genel Kuruluna katılan Başkan Ekrem Yüce, “Esnaflar bu ülkenin mayasıdır. Mihenk taşlarıdır. Pandeminin getirdiği zorlukları, esnaflarımızın yaşadığı sıkıntıları biliyoruz. Büyükşehir olarak 3 yılda 2.2 milyar lira yatırım gerçekleştirdik. Her zaman yanınızdayız” dedi.

Sakarya Esnaf ve Sanatkar Odaları Birliği'ne (SESOB) bağlı odaların kongreleri tüm hızla devam ediyor. Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce, Sakarya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (SESOB) bünyesinde faaliyet gösteren Sakarya Oto Sanatkarları Esnaf Odası Genel Kurul Seçimine katıldı. Başkan Ekrem Yüce’nin yanı sıra AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Ali İhsan Yavuz ve AK Parti Sakarya Milletvekili Çiğdem Erdoğan Atabek, AK Parti İl Başkanı Yunus Tever, Serdivan Belediye Başkanı Yusuf Alemdar, Erenler Belediye Başkanı Fevzi Kılıç, Söğütlü Belediye Başkanı Koray Oktay Özten, Türkiye Fırıncılar Odası Başkanı Halil İbrahim Balcı, siyasi parti temsilcileri, esnaf odaları temsilcileri ve basın mensupları genel kurulu takip etti. Başkan Ekrem Yüce ve protokol üyeleri esnaflara plaket takdim etti. Genel Kurul Seçimi sonrası Hasan Alişan yeniden başkan seçildi.

Her zaman yanınızdayız
Genel kurulda söz alan Başkan Ekrem Yüce, “Esnaflar bu ülkenin mayasıdır. Mihenk taşlarıdır. Yeri geldiğinde derdimizi, yeri geldiğinde sevincimizi, yeri geldiğinde paramızı, yeri geldiğinde ise anahtarlarımızı bıraktığımız; ailemizin hariçteki üyesidir. İnsan ailesinin yaşadıklarını göz ardı edebilir mi. Pandeminin getirdiği zorlukları, özellikle esnaflarımızın bu süreçte yaşadıkları sıkıntıları biliyoruz. Yine sonrasında ülke olarak kur-faiz-enflasyon üçgeninde yürütülen saldırılardan dolayı sıkıntılar yaşadık. Sizlerin yaşadığı sıkıntılara karşılık bizler de her daim sizin yanınızda olmaya çalıştık. Sakarya Büyükşehir Belediyesi olarak 3 yılda 2.2 milyar lira yatırım gerçekleştirdik. Önümüzdeki yıl da şehrimizin ihtiyaçları için el birliğiyle çalışacağımıza inancım tamdır. Büyükşehir Belediyesi olarak her zaman yanınızda olduğumuzu bildiriyor, kongrenizin şehrimize hayırlı olmasını temenni ediyorum” dedi.

Seçimlerin hayırlı olması temennisi
AK Parti Sakarya Milletvekili Çiğdem Erdoğan Atabek, “Genel kurulun seçimlerinin hayırlı olmasını temenni ediyoruz. Yaklaşık 2 yıldır pandemi gölgesindeyiz. Sağlığımıza dikkat ederek yolumuza devam etmeye çalışıyoruz. Ülkemiz sağlık noktasında çok başarı bir sınav atlattı. Milletimizi, hastalarımızı dışarda bırakmadık, aşısız bırakmadık. Süreç zorlu geçti. Esnafımız yoruldu. Gecesi, gündüzü yok. Şükürler olsun ki merkezi yönetimimiz ve yerel yönetimlerimiz esnafımızın her daim yanında oldu. Bundan sonra da olmaya devam edecek” dedi.

Sonuç esnaflarımızın hayrına olsun
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Ali İhsan Yavuz, “Burada çok adaylı bir yarış var. Siz çok kıymetli esnaf arkadaşlarımızın hayrına ne olacak ise o olsun temennisinde bulunmak istiyorum. Bundan önce olduğu gibi esnaf kardeşlerimize verebileceğimiz katkıyı, desteği bundan sonrada verme çabası içerisinde olacağız. Bizler merkezi iktidar ve yerel yöneticilerimiz esnafımıza katkı sağlamanın çalışmalarını gerçekleştirdik. Ülkemizin makroekonomik yönden verileri son derece iyidir. Daha da iyi olacak” dedi.