Serdivan Eski Kazımpaşa Caddesi’nde incelemelerde bulunan Başkan Toçoğlu, güzergâhta yağmursuyu ve kanalizasyon çalışmalarının tamamlandığını, diğer altyapı kurumlarının çalışmalarının ardından caddenin sıcak asfalt ve kaldırımla buluşturularak tamamen yenileneceğini söyledi.

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, Serdivan Eski Kazımpaşa Caddesi’nde devam eden çalışmaları yerinde inceledi. Caddenin baştan aşağıya yenilendiğini belirten Başkan Toçoğlu, “SASKİ ekiplerimiz tarafından bölgede yağmursuyu ve kanalizasyon çalışmaları gerçekleştirildi. Şu anda ilgili diğer kurumlar da altyapı çalışmalarını yapıyorlar. Bu işlemler tamamlandıktan sonra üstyapı için gerekli imalatlara başlayacağız” diye konuştu.

Hedef 1 milyon ton asfalt
1 milyon ton asfalt hedefiyle asfalt sezonunu açtıklarını hatırlatan Başkan Toçoğlu, “Bu doğrultuda şehir merkezinde ve ilçelerimizde sıcak asfalt çalışmaları gerçekleştiriyor, güzergâhları yeni yüzüne kavuşturuyoruz. Bunlardan birisi olan Serdivan Eski Kazımpaşa Caddesi’nde, Serdivan AVM ve Agora AVM arasını da yeniliyoruz. Caddeyi sağlam altyapıyla buluşturmak için öncelikli olarak 1 kilometrelik yağmursuyu altyapısı inşa ettik. Kanalizasyon ile ilgili ufak tefek eksiklikleri tamamladık. Diğer kurumların altyapı imalatları devam ediyor. Bunların da tamamlanmasının ardından Yol Bakım ve Altyapı Koordinasyon Dairesi Başkanlığı’na bağlı ekiplerimiz tarafından sıcak asfalt ve kaldırım çalışması gerçekleştirilerek cadde modern bir görünüme kavuşturulacak. Şehrimizi güzelleştirmeye, güzergâhlarımızı yeni yüzüne kavuşturmaya devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.