Engelsiz Sinema Günlerinde yeni dönemin başladığını açıklayan Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanı Davut Yüce, “Engelli vatandaşlarımız için düzenlediğimiz sinema gösterimlerinde yeni dönem başlıyor. 27 Ocak Çarşamba günü gerçekleştireceğimiz ilk gösterimimize tüm hemşerilerimiz davetlidir” dedi.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığı Engelli Hizmetleri Şube Müdürlüğü tarafından düzenlenen Engelsiz Sinema Günlerinde yeni dönem başlıyor. Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanı Davut Yüce, “Büyükşehir Belediyesi olarak engelli vatandaşlarımız için ücretsiz düzenlediğimiz sinema günlerimizde yeni dönem başlıyor. Sosyal Gelişim Merkezi’nde gerçekleştireceğimiz ilk gösterim, 27 Ocak Çarşamba günü, saat 14.00’da başlayacak” ifadelerini kullandı.

‘Hayatı Paylaşmaya Engel Yok’
Yüce açıklamalarını şu şekilde sürdürdü; “Engelli kardeşlerimize yönelik çalışmalarımızı aralıksız sürdürüyoruz. Merkezimizde eğitimler sunuyoruz. Bildiğiniz üzere kısa süre önce Engelsiz Kafe’yi hizmete aldık. ‘Hayatı Paylaşmaya Engel Yok’ hedefiyle çıktığımız bu yolda önemli çalışmaları hemşerilerimiz ile buluşturuyoruz. İnşallah sinema günlerimizde engelli kardeşlerimize sosyal anlamda katkı sağlayacaktır.”

Film Gösterimlerine Davet
Engelsiz Sinema Günleri takvimi ile ilgili de bilgiler veren Yüce, “Engelsiz Sinema Günleri kapsamında ilk gösterim 27 Ocak Çarşamba günü, ‘Ters Yüz’ filmi ile başlayacak. Ardından 10 Şubat Çarşamba ‘Bolt’, 24 Şubat Çarşamba ‘Bitirim Karınca’, 16 Mart Çarşamba ‘Aşçı Fare’ ve 13 Nisan Çarşamba ‘Yukarı Bak’ filmleri engelli kardeşlerimizi ile buluşacak. Etkinliğimize katılmak isteyen vatandaşlarımız Engelli Hizmetleri Şube Müdürlüğü’nden kayıt işlemlerini yaptırabilir. Ayrıntılı bilgi almak için müdürlüğümüzün 281 88 05 nolu telefonu aranabilir. Tüm vatandaşlarımız sinema günlerine davetlidir” diye konuştu.