Enes Erkan Finale Yükseldi

Sakarya Büyükşehir Belediyesi sporcusu Enes Erkan, Macaristan’ın başkenti Budapeşte’de düzenlenen Avrupa Büyükler Karate Şampiyonası’nda güçlü rakiplerini yenerek finale yükseldi. Erkan, İtalyan rakibi ile 11 Mayıs Cumartesi günü finalde karşılaşacak.

Son Dünya Karate Şampiyonası’nda esen Sakarya Büyükşehir Belediyesi rüzgârı, 9–12 Mayıs tarihlerinde Macaristan’ın başkenti Budapeşte’de yapılan 48. Avrupa Büyükler Karate Şampiyonası’nda esmeye devam ediyor. +84 kiloda Enes Erkan birbirinden zorlu rakiplerini teker teker geçerek finale yükseldi. Türkiye’nin gururu Büyükşehir Belediyesi sporcusu Enes Erkan, Belçika, Karadağ, Lüksemburg ve grup finalinde de Almanyalı güçlü rakiplerini yendi ve Avrupa Şampiyonluğu için İtalyan rakibi ile oynamaya hak kazandı. Erkan, rakibi ile 11 Mayıs Cumartesi günü karşılaşacak.

Dualarımız Enes’le
Sakarya Büyükşehir Belediye Spor Kulübü Başkanı Orhan Bayraktar, Enes Erkan’ın başarılarından duydukları mutluluğu dile getirerek, “Enes kardeşimizle gurur duyuyoruz. Ülkemizi çok başarılı bir şekilde temsil ediyor. Cumartesi günü İtalyan rakibini de yenerek Avrupa Şampiyonu olacağına inancımız tam. Dualarımız Enes Erkan’la” diye konuştu.