Büyükşehir Belediyesi Sosyal Gelişim Merkezi öğrencileri Geleneksel Pasta Süsleme Yarışması’nda bu yılda hünerlerini sergiledi. Birbirinden renkli pastaların yapıldığı yarışmada Davut Yüce, “5. Geleneksel Pasta Süsleme Yarışmamıza katılım yoğun oldu. Ailelerimiz birbirinden güzel pastaları yapabilmek için yarış halindelerdi. Jürimiz ilk 3 pastayı seçerken gerçekten çok zorlandı. Kazanan yarışmacıları tebrik ediyorum” dedi.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığı Aile ve Çocuk Hizmetleri Şube Müdürlüğü tarafından düzenlenen 5. Geleneksel Pasta Süsleme Yarışmasında aileler kıyasıya bir mücadele sergiledi. Yarışmaya ebeveynleri ile katılan 7-14 yaş arası minikler 45dk’lık süre içerisinde en güzel pastayı yapmak için ter döktü. 50 pasta ve 120 katılımcı ile gerçekleşen programın sunuculuğunu ise Ferhan Tülmen yaptı.

En zor seçilen 3 pasta
Ödül töreninde konuşma yapan Sosyal Hizmetler Daire Başkanı Davut Yüce, “5. Geleneksel Pasta Süsleme Yarışmamıza katılım bu yıl da yoğun oldu. Ailelerimiz birbirinden güzel pastaları yapabilmek için yarış halindelerdi. Jürimiz ilk 3 pastayı seçerken gerçekten çok zorlandı. Kazanan yarışmacıları tebrik ediyorum. İnşallah ilçe SGM’lerde de böyle güzel yarışmalar yapacağız. Katılan herkese en içten dileklerimle teşekkürlerimi sunuyorum” ifadelerini kullandı.

Pasta Süsleme Yarışması’nda dereceye giren isimler ise şöyle:

1.lik ödülü: Şevval Ateş-Elif Akar
2.lik ödülü: Ege Berk Adar- Nezehat Demirci
3.lük ödülü: İlter Kozan- Nesibe Kozan