Büyükşehir Belediyesi Kültür Sanat Etkinlikleri kapsamında ‘Feruz Ertürer’in Objektifinden Laleler’ adlı fotoğraf sergisi Sakaryalı sanatseverlerin beğenisine sunuldu.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığı Nisan Kültür Sanat Etkinlikleri, ‘Feruz Ertürer’in Objektifinden Laleler’ fotoğraf sergisinin açılışı ile devam etti. Ofis Sanat Merkezi’nde gerçekleştirilen programda konuşan sanatçı Ertürer, “Doğa ve gezi fotoğrafları üzerine çalışmalarımı sürdürüyorum. Bu kapsamda hazırladığım laleler sergisi inşallah şehrimizin kültür sanat hayatına katkı sağlar. Sergimin sanatseverlerle buluşmasına olanak sağlayan Büyükşehir Belediyesi’ne ve bu kültür merkezini şehrimize kazandıran değerli Büyükşehir Belediye Başkanımıza çok teşekkür ediyorum” dedi.

Fotoğraflar 10 Mayıs’a Kadar Sergilenecek
Ertürer’in konuşmasının ardından fotoğraf sergisinin açılışı gerçekleştirildi. Büyükşehir Belediyesi Kültür Sanat Şube Müdürü Adem Turan, sanatçı Feruz Ertürer’e teşekkür ederek günün anısına hediye takdim etti. Ofis Sanat Merkezi’nde sanatseverlerin beğenisine sunulan fotoğraf sergisi 10 Mayıs Pazar gününe kadar ziyaret edilebilecek.