Büyükşehir Belediyesi Çözüm Masası, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü vesilesiyle anlamlı bir çalışmaya imza attı. Çözüm Masası ekipleri şehrin muhtelif yerlerinde kadın vatandaşlara karanfiller dağıtarak Dünya Kadınlar Günlerini kutladı.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Çözüm Masası, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü vesilesiyle anlamlı bir çalışmaya imza attı. Çözüm Masası ekipleri 8 Mart’ta sokaklara, caddelere çıktı ve kadın vatandaşlara karanfiller dağıtarak Dünya Kadınlar Günlerini kutladı.

Tüm kadınların yüzü gülsün istiyoruz
Çözüm Masası’ndan yapılan açıklamada, “Büyükşehir Belediyesi olarak kadınlarımızın sadece 8 Mart’ta değil her zaman yanındayız. Bu konuda Çözüm Masası olarak kadınlarımıza yönelik etkinlikler, aktiviteler düzenliyoruz. Yeryüzündeki tüm kadınların yüzleri gülsün istiyoruz. Bu vesileyle 8 Mart Dünya Kadınlar Gününde Çözüm Masası olarak şehrin muhtelif yerlerinde kadın vatandaşlarımızla bir araya geldik. Kadın vatandaşlarımıza karanfiller dağıtan çalışma arkadaşlarımız Başkanımız Ekrem Yüce’nin Dünya Kadınlar Günü kutlama mesajını da iletti. Tüm kadınların yüzünün güldüğü bir dünya temennisi ile Çözüm Masası olarak tüm kadınlarımızın 8 Mart Dünya Kadınlar Gününü kutlarız” ifadelerine yer verildi.