Büyükşehir Belediyesi tarafından gerçekleştirilen 0-6 Yaş Çocuk Gelişimi Kurslarında sertifika heyecanı yaşandı. 6.’sı düzenlenen ve 240 katılımcının yer aldığı kursların ardından 43 kadın iş imkanına kavuştu. Genel Sekreter Yardımcısı Doç. Dr. Furkan Beşel, katılımcıları kutlayarak, başarı dileklerini iletti.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığı Aile ve Çocuk Hizmetleri Şube Müdürlüğü tarafından gerçekleştirilen 0-6 Yaş Çocuk Gelişimi Kurslarında sertifika töreni gerçekleştirildi. Orman Park’ta düzenlenen etkinliğe Genel Sekreter Yardımcısı Doç. Dr. Furkan Beşel, Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanı Semih Bayraktar, Aile ve Çocuk Hizmetleri Şube Müdürü Murat Kıroğlu ve çok sayıda kursiyer katıldı. Program sonunda çocuk gelişimi ve eğitimi kursu gören kadınlara sertifikaları takdim edildi. Faaliyete başladığı günden bu yana 240 kadının katıldığı eğitimlerin ardından kurslardan sertifika alan 43 kadın iş imkanına kavuştu.

Ailenin temeli annelerdir
0-6 Yaş Çocuk Gelişimi Kurslarını başarıyla tamamlayan kursiyerleri tebrik eden ve sertifikalarını takdim eden Genel Sekreter Yardımcısı Doç. Dr. Furkan Beşel, “Toplumu oluşturan en önemli öğenin aile olduğunu hiçbir zaman unutmamamız gerekiyor. Ailenin temeli de hanımefendiler tarafından atılmaktadır. Geçmişten günümüze kadar buna herkes şahit olmuştur ki kendini çok iyi yetiştirmiş bir anne gelecek nesilleri çok ciddi anlamda etkileyen bir annedir. Bizim toplumumuzun da gelişimi ve değişimi için bu noktada annelerimizin eğitimi çok önemli. Sosyal Gelişim Merkezlerimiz de biz buna çok önem vermekteyiz. Burada bulunan katılımcıları tekrardan kutluyor, başarılar diliyorum” sözlerine yer verdi.