Büyükşehir Belediyesi ve İl Milli Eğitim Müdürlüğü işbirliğiyle Çevre Yürüyüşü gerçekleştirildi. Çevre hassasiyetine dikkat çekmek adına gerçekleştirilen etkinlikte öğrencilerin; “Çevreyi Koruyalım”, “En Güzel Temizlik Çevreyi Kirletmemektir”, “Temiz Bir Çevre İstiyoruz” yazılı dövizleri dikkat çekti.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Başkanlığı ve İl Milli Eğitim Müdürlüğü işbirliğinde Dünya Çevre Günü münasebetiyle yürüyüş gerçekleştirildi. Doktor Nuri Bayar İlkokulu öğrencileriyle birlikte Çark Caddesi’nde gerçekleştirilen yürüyüşe Büyükşehir Belediyesi Kent Orkestrası da eşlik etti. Yürüyüşe Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Başkanı Türker Vardar, şube müdürleri, öğretmenler ve çok sayıda öğrenci katıldı.

Daha Yaşanabilir Bir Çevre
Türker Vardar yaptığı açıklamada, “Dünya Çevre Günü nedeniyle İl Milli Eğitim Müdürlüğümüz işbirliğiyle şehrimizde çevre duyarlılığının arttırılmasına yönelik birçok etkinlik gerçekleştireceğiz. Bunların ilki Çark Caddesi’nde gerçekleştirdiğimiz bu Çevre Yürüyüşü oldu. Amacımız vatandaşlarımız ile birlikte daha yaşanılabilir bir Sakarya. Yürüyüşe katılan öğrencilerimiz, değerli hocalarımız ve vatandaşlarımıza teşekkür ediyoruz” ifadelerini kullandı. Yürüyüşte ayrıca öğrencilerin; “Çevreyi Koruyalım”, “Çevreye En Büyük Katkı Onu Korumaktır”, “En Güzel Temizlik Çevreyi Kirletmemektir”, “Temiz Bir Çevre İstiyoruz” yazılı dövizleri dikkat çekti.