Büyükşehir SGM Çocuk Kulübü öğrencileri Çanakkale Zaferi Haftasını kutlamak ve öğrencilere farkındalık kazandırmak amacıyla “Bu Vatanın Kahraman Evlatları” isimli fotoğraf sergisi düzenledi.

Sakarya Büyükşehir Sosyal Gelişim Merkezi Çocuk Kulübü öğrencileri Çanakkale Zaferi Haftasını kutlamak ve farkındalık kazandırmak amacıyla “Bu Vatanın Kahraman Evlatları” isimli fotoğraf sergisi düzenledi. Her sınıfın farklı bir Kurtuluş Savaşı kahramanını tanıttığı etkinlikte 14 kahraman için hazırlanan ve kahramanların hikayelerinin anlatıldığı fotoğraf sergisi öğrenciler tarafından büyük ilgi gördü.

14 kahramandan oluşan sergi
Sergi ile ilgili açıklamalarda bulunan Aile ve Çocuk Hizmetleri Şube Müdürü Murat Kıroğlu “Çocuklarımıza İstiklal Mücadelesinin çok zor şartlarda gerçekleştiği bilincini verebilmek ve vatan için şehit düşen kahramanlarımıza minnet borcumuzu azda olsa ödemek adına SGM’de 14 kahramanımızın yer aldığı bir fotoğraf sergisi düzenledik. Öğrencilerimizin Kurtuluş Savaşımızda şehit düşen 537 Sakaryalı kahramanımızın varlığını bilmeleri ve bu duygular içerisinde ve şehirleriyle gurur duymalarını bizler için çok önemli” diye belirtti.