Çağdaş Türk Sanatı Eserleri Galeri'de

Sanat Galerisi yeni bir sergiye daha ev sahipliği yapıyor, Nevzat Ural’ın koleksiyonunda yer alan eserlerden oluşan “Çağdaş Türk Resminden Örnekler” sergisi 2 Ekim Çarşamba günü açılıyor. Yapılan açıklamada, saat 18.00’da başlayacak açılış programına tüm vatandaşlar davet edildi.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi tarafından şehrin kültür ve sanat hayatını daha da canlandırmaya yönelik hayata geçirilen en önemli yatırımlardan biri olan Sakarya Sanat Galerisi, yeni bir sergiye daha ev sahipliği yapıyor. Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan açıklamada, “Sakarya Sanat Galerisi, yeni bir sergiye ev sahipliği yapıyor. Nevzat Ural’ın koleksiyonunda yer alan eserlerden oluşan Çağdaş Türk Resminden Örnekler sergisi, 2 Eylül Çarşamba günü açılıyor. Saat 18.00’da başlayacak sergi açılış programına tüm vatandaşlar davetlidir” denildi.

Çağdaş Türk Sanatı’nın örneklerinin yer alacağı, yetmişin üzerinde sanatçının çalışmalarından oluşan eserler, Sakarya Sanat Galerisi ve Ofis Sanat Merkezi’nde sergilenecek.