Büyükşehir'in Hizmeti Örnek Oluyor

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Veteriner Hizmetleri Şube Müdürlüğü heyeti, Sakarya Büyükşehir Belediyesi Sokak Hayvanları Geçici Bakımevi’ni ziyaret etti.
Gün geçtikçe kendini yenileyen, her geçen gün bir adım daha ilerleyen Sakarya Büyükşehir Belediyesi Sokak Hayvanları Geçici Bakımevi, ziyaretçilerini ağırlamaya devam ediyor. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Veteriner Hizmetleri Şube Müdürlüğü heyeti, Sakarya Büyükşehir Belediyesi Sokak Hayvanları Geçici Bakımevi’ni ziyaret etti. Yeni yapılması planlanan Geçici Bakımevi ve doğal yaşam alanları için istişare etme amacı ile gerçekleşen ziyarette, Geçici Bakımevlerinin durumları ve neler yapılması gerektiği ile alakalı görüşmelerde bulunuldu. 

Bakımevi’ne takdir
Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Veteriner İşleri Müdürü Fatma Dilber, Veteriner Hekimler Esra Özkan, Enis Birinci,  Sakarya Büyükşehir Belediyesi Sokak Hayvanları Geçici Bakımevi’nin temizliğinden çok etkilenerek, hayvanların yaşam şartlarının uygun olduğunu belirtti ve Sakarya ekibini yapılan çalışmadan dolayı takdir etti. Sakarya Büyükşehir Belediyesi Veteriner Hizmetleri Şube Müdürü Nagihan Yaman kendilerini ziyaret eden Kocaeli heyetine teşekkür etti. Yaman, bu tarz bilgi alışverişlerinin daha iyi hizmet için önemli olduğunu ifade etti.