Büyükşehir Belediyesi, yoğun kar yağışı sebebiyle kapanan 38 grup yolunun 27’sinin an itibariyle ulaşıma açıldığını ve kapalı grup yolu sayısının 11’e düştüğünü açıkladı.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi, kar raporunu güncel olarak paylaştı. 88 personel ve 52 araçla sahada 7/24 çalışan Yol Bakım Dairesi Başkanlığı kar timi, sabah saatlerinde kapanan grup yollarının büyük bir bölümünü trafiğe açtı. Açıklanan son rapora göre Akyazı, Taraklı ve Geyve’de kapanan 38 grup yolundan 27’si ulaşıma açıldı, 11 grup yolunda ise çalışmalar devam ediyor.

Sorun yaşayan vatandaşlar Büyükşehir’e ulaşabilir
Yol Bak’tan yapılan açıklamada, “Büyükşehir olarak karla mücadele çalışmalarımızı yoğun bir şekilde sürdürüyoruz. Vatandaşlarımızın ulaşım ve hayatın her alanında mağduriyet yaşamaması için görev başındayız. Kentin her bölgesinde araçlarımız kar küreme ve tuzlama çalışmalarını sürdürüyor. An itibariyle gece yoğun kar sonrası ulaşımda aksamaların meydana geldiği 38 grup yolundan 27’si açılmış bulunmaktadır. 11’inde ise süratle çalışmaktayız. Herhangi bir olumsuzluk yaşayan vatandaşlarımız Alo153 hattından bizlere ulaşabilir” denildi.