Büyükşehir Belediyesi zabıta teşkilatı koronavirüsle mücadelede vatandaşların huzuru, sağlığı ve kamu düzeni için 7/24 esasıyla hizmet sunuyor.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Zabıta Teşkilatı sokağa çıkma kısıtlamasının olduğu günlerde de vatandaşların huzuru, sağlığı ve kamu düzeni için 7/24 esasıyla hizmet sunuyor. İş yeri, market ve trafik denetimlerinin yanı sıra vatandaşların talep ve ihtiyaçları da teşkilat çalışanları tarafından karşılanıyor. Gün içerisinde zabıta ekipleri vatandaşların evde kalmaları için anons çağrıları yaparken, koronavirüsle mücadelenin kahramanı olan sağlık çalışanlarına da ulaşım desteği zabıta ekipleri tarafından karşılanıyor.

205 vatandaşa taşıma hizmeti
Konuyla ilgili yapılan açıklamada, “Zabıta teşkilatımız vatandaşlarımızın her zaman yanında. Özelikle sokağa çıkma kısıtlamasının olduğu günlerde zabıta hizmetlerine daha fazla talep oluyor. 65 yaş üzeri yaşlı vatandaşlarımızın ilaç, gıda gibi ihtiyaçlarını karşılıyoruz. Hastanelere gitmekte zorluk yaşayanlara taşıma hizmeti sunuyoruz. 11 Mart’ta başlayan koronavirüs pandemisinden bugüne kadar Büyükşehir Belediyesi zabıta ekiplerimiz 205 vatandaşımıza taşıma hizmeti sunmuştur. Zabıta teşkilatı olarak vatandaşlarımızın huzuru ve sağlığı için çalışmaya devam edeceğiz” denildi.