Meteoroloji tarafından kar yağışı uyarısı geldikten sonra YOLBAK ekipleri 60 araç ve 150 personel ile göreve hazır. Yapılan açıklamada, can ve mal kayıplarının yaşanmaması adına her zaman teyakkuz halinde olunacağı bildirildi.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Yol Bakım ve Altyapı Koordinasyon Dairesi Başkanlığı tarafından oluşturulan karla mücadele ekipleri göreve hazır. Meteorolojinin kar yağışı uyarısının ardından 60 araç karla mücadeleye hazır hal getirildi. Yol Bakım ve Altyapı Koordinasyon Dairesi tam teşekküllü 150 personeli ile vatandaşların herhangi bir mağduriyet yaşamaması için sahada çalışmalarını sürdürecek.

Ekipler göreve hazır
Yalnızca karla mücadele konusunda değil, olası buzlanmalara karşı da önlemlerin alındığını belirten Yol Bakım ve Altyapı Koordinasyonu Başkanlığı, “Arterlerin ulaşım güvenliği bizler için çok önem arz etmektedir. Vatandaşlarımızın herhangi bir sorun yaşamamaları için 7/24 çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Can ve mal kayıplarının yaşanmaması için 60 aracımızı kar küreme ve tuzlanmaya hazır hale getirdik. 16 ilçe ve şehir merkezinde olası kar yağışı durumunda ekiplerimiz sahada olacaktır. Buzlanmalara karşı da önemlerimizi aldık. Araçların kış lastiklerinin takılı olması ve karlı havalarda takip mesafelerini korumaları hiçbir zaman ihmal edilmemelidir” sözlerine yer verildi.