Başkan Yüce, daha önce açıkladığı Kampüs Öğrenci Lokantasında devam eden çalışmaları yerinde inceledi. Yüce, “Hamdolsun artık sona geldik. Yakında inşallah açılışını yapacağız. Kaliteli ve sağlıklı ürünler ile bütçelerine uygun yemekleri kar payı gözetmeden öğrencilerimizin istifadesine sunacağız. Hayırlı olsun” dedi.

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce, daha önce müjdesini paylaştığı öğrenci lokantasında incelemelerde bulundu. Üniversite bölgesinde öğrencilerin sağlıklı ve bütçelerine uygun yemeğe ulaşabilmeleri için açılacak lokantada sona geldiklerini ifade eden Başkan Yüce, Genel Sekreter Yardımcısı Doç. Dr. Furkan Beşel’den çalışmalara ilişkin bilgi aldı. Yüce, kar payı gözetmeden, öğrenci dostu bir çalışmanın hizmete sunulacağını da vurguladı.

Kar payı gözetmeden hizmet sunacak
Büyükşehir Belediyesi’nin her zaman öğrencilerin yanında olduğunu belirten, üniversitelerle ortak çalışmalar yürüttüklerinin altını çizen Başkan Yüce, “Öğrenci kardeşlerimizle bir buluşmamızda lokanta talepleri olmuştu. Üniversitelerimize yakın bir konumda bir çalışma için hazırlıklarımızın olduğunu ifade etmiştim. Bugün çalışmalarda sona geldiğimiz öğrenci lokantamızı ziyaret ettim ve hamdolsun artık sona geldik. Yakında inşallah açılışını yapacağız. Kaliteli ve sağlıklı ürünler ile bütçelerine uygun yemekleri kar payı gözetmeden öğrencilerimizin istifadesine sunacağız. Hayırlı olsun” dedi.