Doğada Yaşam ve Gelişim Kampı’nda 3. hafta eğitimleri tamamlandı. Bayraktar, “1 hafta boyunca, uzman eğitimcilerimiz eşliğinde kampımızda yer alan öğrenci kardeşlerimiz yeni aktiviteler, oyunlar, arkadaşlıklar ediniyor. Çadır kurmanın, ateş yakmanın, ok atmanın ve daha nice branşlarda sosyalleşmenin tadını çıkarıyor. Hayata bakış açıları değişiyor, tecrübe kazanıyorlar. Paylaşımcı bir anlayışı hakim kılıyor, birbirlerini tanıyorlar” dedi.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Dairesi Başkanlığı tarafından düzenlenen Doğada Yaşam ve Gelişim Kampı’nda 3. hafta sona erdi. 23-28 Temmuz tarihleri arasında gerçekleştirilecek 4. hafta ile 2018 kamp dönemi sona erecek. Katıldıkları hafta içerisinde 18 farklı branşta yeni aktiviteler ve eğitimlerle buluşan öğrenciler, kamptan ayrılırken katılım belgesi kazanmaya hak kazanıyor. Doğanın ve yeşilin tadını çıkaran genç doğaseverler, arkadaşlarıyla birlikte verimli bir kamp dönemi geçiriyor.

Hayat boyu fayda
Gençlik ve Spor Hizmetleri Dairesi Başkanı Orhan Bayraktar da kampa gerçekleştirdiği ziyaret de öğrencilerle buluşrak; eğitimleri yerinde takip etti. Bayraktar, “Öğrencilerimizin Doğada Yaşam ve Gelişim Kampı’ndan duydukları memnuniyeti görmek bizleri heyecanlandırıyor. 1 hafta boyunca, uzman eğitimcilerimiz eşliğinde kampımızda yer alan öğrenci kardeşlerimiz yeni aktiviteler, oyunlar, arkadaşlıklar ediniyor. Çadır kurmanın, ateş yakmanın, ok atmanın ve daha nice branşlarda sosyalleşmenin tadını çıkarıyor. Hayata bakış açıları değişiyor, tecrübe kazanıyorlar. Paylaşımcı bir anlayışı hakim kılıyor, birbirlerini tanıyorlar. İnşallah kardeşlerimiz kampımızda öğrendiklerinden hayatları boyunca faydalanacaklardır” dedi.

4. hafta başlıyor
Orhan Bayraktar açıklamalarını şu şekilde tamamladı: “Kamp programlarımızda 3 haftayı geride bıraktık. Şimdi 4. Haftamız 23 Temmuz Pazartesi günü itibariyle başlayacak ve 2018 dönemi kamp programımız sona erecek. Hamdolsun velililerimiz de kampımızdan duydukları memnuniyeti her fırsatta dile getiriyor. İnşallah çocuklarımız, geleceğimiz için yeni çalışmaları hayata geçirmeye devam edecek, onları geleceğe hazırlayacağız” dedi.