Büyükşehir Belediyesi tarafından Geyve ve Taraklı’yı kapsayan toplam 37 kilometrelik güzergâhta gerçekleştirilen sıkıştırılmış beton yol çalışmaları devam ediyor. YOLBAK ekipleri Geyve’nin Saraçlı, Güney ve Burhaniye mahallerinin çalışmalarını tamamlarken Ahibaba Mahallesinde ise çalışmalara başlandı.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Yol Bakım ve Altyapı Koordinasyon Dairesi Başkanlığı tarafından Geyve ve Taraklı ilçelerini kapsayan 37 kilometrelik planlı beton yol çalışmaları hız kesmeden devam ediyor. Planlanan iş dahilinde ekipler Ahibaba Mahallesi’nde çalışmalarına devam ederken Ahibaba mahallesinde toplam 3 bin 300 metreküp betonla 3 bin 700 metrelik yol sıkıştırılmış betona kavuşacak.

Dayanıklı ve yerli üretim
Sakarya Büyükşehir Belediyesi Yol Bakım ve Altyapı Koordinasyon Dairesi tarafından yapılan açıklamada, “Geyve ve Taraklı’da planladığımız gibi 37 kilometrelik eskimiş yollarımızı yeni sıkıştırırmış beton yola kavuşturuyoruz. Saraçlı, Güney ve Burhaniye Mahallelerinde beton yol çalışmalarımızı tamamladıktan sonra Ahibaba Mahallesinde hızlıca çalışmalarımıza başladık. Planlanan program dahilinde bölge halkımızın kullanımına sunacağımız milli kaynaklarla üretilen, uzun ömürlü sıkıştırılmış beton yolun bölgemize hayırlı olmasını temenni ediyoruz” ifadelerine yer verildi.