Büyükşehir Belediyesi Kültür Sanat Etkinlikleri kapsamında AKM’de gerçekleştirilen Ömer Karaoğlu konserine Başkan Ekrem Yüce’de katıldı. Usta sanatçı, Sakaryalıların yoğun ilgi gösterdiği akşamda hep bir ağızdan söylenen ezgileriyle yüreklere dokundu. Başkan Yüce, “Eserleriyle, ezgileriyle, nameleriyle yüreğe dokunan bir sanatçıdır Ömer Karaoğlu. Kendisini canlı dinlemek başka bir duyguymuş” dedi.

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce, Büyükşehir Belediyesi Kültür Sanat Etkinlikleri kapsamında AKM’de düzenlenen usta sanatçı Ömer Karaoğlu konserine katıldı. Vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği ve eserlerin hep bir ağızdan söylendiği konserde katılımcılar Başkan Yüce’ye düzenlenen etkinlikten dolayı teşekkür etti. Programa aynı zamanda Genel Sekreter Mustafa Ak, Genel Sekreter Yardımcısı Doç. Dr. Furkan Beşel, daire başkanları ve çok sayıda vatandaş katıldı. Programın sonunda usta isime hediyelerini takdim ettikten sonra konuşan Başkan Yüce, konser sırasında tüylerin diken-diken olduğunu ve sanatçının ezgileriyle yüreklere dokunduğunu söyledi. Yüce, katılımlarından dolayı sanat ekibine ve tüm Sakarya’ya teşekkürlerini ifade etti.

“Kimi sanatçılar eserleriyle yüreklere dokunur”

Kimi zaman eserlere de eşlik eden Başkan Yüce, “ Kimi sanatçılar vardır eserleriyle, ezgileriyle, nameleriyle yüreğe dokunur. İşte o sanatçılardan biri de Ömer Karaoğlu’dur. Bugün burada gösterilen ilgi, alaka ve böylesine kalabalık bir salon bunun en güzel kanıtıdır. Hocamız yediden yetmişe herkesin sevdiği herkese hitap eden ve besteleriyle ruhumuza dokunan usta bir sestir. Ben normalde de hocamı dinlerdim fakat canlı canlı dinlemek çok başka bir duyguymuş. Tüylerim tam manasıyla diken-diken oldu. Biz her zaman vatandaşlarımıza hitap edecek ve onların beğenisini kazanacak kültür ve sanat etkinlikleri yapıyoruz. Bugün de burada bulunan coşkulu kalabalığın duygularına tanıklık etmek ve onlardan gelen teşekkürleri kabul etmek bu manada bizleri çok memnun etti. Ben son olarak usta isim, mükemmel ses Ömer Karaoğlu hocamıza ve ekibine bizlere böyle güzel bir gece yaşattıkları için teşekkür ediyor hayırlı akşamlar diliyorum” dedi.