Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın partililerle video konferans ortamında bayramlaştığı programa katılan Başkan Yüce, “Bayramlar birlik ve beraberliğin yaşandığı, kardeşlik duygularının pekiştiği müstesna zamanlardır. Ancak bu bayramda maalesef salgının gölgesinde Ramazan bayramımızı idrak ediyoruz. Sayın Cumhurbaşkanımız bugün bayram sonrası normalleşme adımlarının atılacağını da açıkladı” dedi.

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce, Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın video konferans yöntemiyle gerçekleştirdiği bayramlaşma programına katıldı. AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Ali İhsan Yavuz ve AK Parti İl Başkanı Yunus Tever ile canlı bağlantıya katılan Başkan Yüce, İslam aleminin Ramazan Bayramını kutlayarak, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Sakarya’ya selamlarını paylaştı.

Normalleşme bayram sonrası
Başkan Ekrem Yüce, çevrimiçi gerçekleşen bayramlaşma programı sonrasında şu değerlendirmeleri paylaştı: “Bugün Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın katılımıyla partimizin bayramlaşma programına katıldık. Bayramlar birlik ve beraberliğin yaşandığı, kardeşlik duygularının pekiştiği müstesna zamanlardır. Ancak bu bayramda maalesef salgının gölgesinde Ramazan bayramımızı idrak ediyoruz. Sayın Cumhurbaşkanımız bayramlaşma programında da ifade ettiler, inşallah ülkemizde bayram sonrası normalleşme adımları atılacak. 17 Mayıs Pazartesi gününe kadar devam edecek olan tedbirlere sıkı sıkıya uyarak inşallah salgının seyrini minimum noktalara indireceğiz” dedi.