Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce tarafından Ramazan dolayısıyla gerçekleştirilen ilçe ziyaretleri Pamukova ve Taraklı ile son buldu.

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce tarafından Ramazan dolayısıyla gerçekleştirilen ilçe ziyaretleri Pamukova ve Taraklı ile son buldu. Programları kapsamında ilçe belediyesini, AK Parti ilçe teşkilatını, esnafları, muhtarları ve bölge halkını ziyaret eden Başkan Yüce, 3 yıllık süre içerisinde Pamukova ve Taraklı’da hayata geçirilen yatırımları paylaştı, yeni yatırımlara ilişkin açıklamalarda bulundu. Ziyarette Başkan Yüce’ye Büyükşehir ve SASKİ bürokratları da eşlik etti.

Yatırımlar sürecek
İlk olarak ziyaretlerine Pamukova’da başlayan Başkan Yüce, AK Parti Pamukova İlçe Başkanlığını ziyaret etti. İlçe Başkanı Aziz Burak Çelik ve yönetimi ile bir araya geldi. 3 yılda Pamukova’da hayata geçirilen yatırımlar değerlendirildi. Pamukova’da yatırımların süreceğini belirtti. Başkan Yüce, Pamukova Meydan projesinde hazırlıkların tüm hızıyla devam ettiğini ifade ederek, Kurban Bayramı sonrasını işaret etti. Sonrasında Pamukova Belediye Başkanlığını ziyaret ederek Belediye Başkanı Güven Övün ile bir araya geldi. Yüce, “Belediye başkanımız Güven Övün’le iş birliği içerisinde çalışıyoruz. Birlik ve beraberliğimiz ilçemize hizmet olarak dönüyor” dedi.

Omuz omuza yürüyeceğiz
Pamukova ziyaretlerine Pamukova Muhtarlar Derneği ziyareti ile devam eden Başkan Yüce, Dernek Başkanı Recep Garip ve mahalle muhtarlarıyla görüştü.  Muhtarların bayramlarını kutlayan Başkan Yüce, talep ve önerileri dinledi, isteklere ilişkin bürokratlarına gerekli talimatları verdi. Büyükşehir belediyesi olarak muhtarlarla omuz omuza yürümeye devam edeceklerini ifade etti. Başkan Yüce, “Pamukova’da 36 ayda yol bakım ve yapım çalışmaları için toplamda 15 Milyon 870 Bin 986 Lira yatırım yaptık. 46 km’ye tekabül eden 51 bin 363 ton asfalt çalışması yaptık. 2 km finişerle serilen beton yol yaptık. Pamukova’daki Esentepe Park’ın işletim hakkını alarak hemşerilerimizin uygun fiyatla kaliteli ürünlere ulaşabilmeleri adına seyir terası konseptiyle hizmete sunduk” dedi.

Son ziyaretler Taraklı’da
Pamukova’da ziyaretlerini tamamlayan Başkan Ekrem Yüce ve heyeti sonrasında Taraklı’da ziyaretlerde bulundu. AK Parti Taraklı İlçe Başkanlığını ziyaret eden Başkan Yüce, İlçe Teşkilat Başkanı Mehmet Pilavcı ve yönetimiyle bir araya gelerek Taraklı’da hayata geçen yatırımları dile getirdi. Sonrasında Taraklı Belediye Başkanlığını ziyaret eden Başkan Yüce, İlçe Belediye Başkanı Mehmet Pilavcı ile bir araya geldi. Ziyaretlerine Taraklı Muhtarlar Derneği ziyareti ile devam eden Başkan Yüce, Dernek başkanı Ünal Gündüz ve muhtarlar ile Gündüz 3 yıllık süreçte yapılan yatırımları değerlendirdi. Başkan Yüce, muhtarların mahallelerine yönelik taleplerini aldı, muhtarlarla iş birliğini güçlendireceklerini dile getirdi.

Taraklı’ya yakışan bir tesis
Taraklı ziyaretlerinde konuşan Başkan Yüce, “Taraklı’da 36 ayda yol bakım ve yapım çalışmaları için toplamda 11 Milyon 885 Bin 121 Lira yatırım yaptık. 17 kilometreye tekabül eden 19 bin 55 ton asfalt çalışması yaptık. 19 kilometre finişerle serilen beton yol çalışması gerçekleştirdik. Taraklı’ya yakışan bir arıtma tesisi kuruyoruz. Bu kuracağımız tesis önümüzdeki yıllarda 20 bin kişinin su ihtiyacını karşılayabilecek. 18 Milyon Lira yatırım değeri olan tesisimizi 2022 yılı içerisinde tamamlayıp hemşerilerimizin hizmetine sunmayı hedefliyoruz” dedi.