Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce, Sakarya’nın sosyal hayatına katkı sağlayacak ve vatandaşların keyifle vakit geçireceği bir projenin daha müjdesini verdi. Yüce, “Şehrin buluşma noktası olan bu alana çay labirenti yapacağız. Misafirlerimiz, burayı ziyaret ettiklerinde çayların çevrelediği bu alanda mutlaka bir hatıra fotoğrafı çekilecekler. Hayırlı olsun” dedi. Projede ilk işlemlerin bittiği, kısa bir sürede tamamlanacağı belirtildi.

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce, yenilenen yüzüyle vatandaşların hizmetine yeniden açılan Ormanpark içerisinde inşa edilen çay labirentini kamuoyuna duyurdu. Şehrin sosyal yaşantısına katkı sağlayacak proje sayesinde yürüyüş parkuru, oturma alanları, kafe, restoran ve çocuk oyun alanlarının yanı sıra çay labirenti ile de vatandaşlar keyifle vakit geçirecekler.

Ekimi yapılan çaylar büyüdüğünde labirent olacak
Ekimi tamamlanan ve sağlıklı büyümesi için özenle bakılan çay fidanları gelişimini tamamladığında yeni bir sosyal alan olarak hizmet verecek. Ormanpark içerisinde incelemelerinin ardından labirent hakkında açıklamalarda bulunan Başkan Yüce, Sakaryalıların ve şehir dışından gelen misafirlerin keyifle vakit geçirecekleri alanları her geçen gün şehre kazandırmak İçin çalışmalarını yürüttüklerini ifade ettiler.

Ziyaret edenler birer hatıra fotoğrafı çekilecek
Buraya ziyarete gelen vatandaşların, bu projeye büyük ilgi göstereceğini ve mutlaka bir hatıra fotoğrafı çekileceğini belirterek, “Sakarya’mıza sosyal anlamda yeni dokunuşlar yapmak için her gün yeni bir projeyi planlıyoruz. İstiyoruz ki şehrimizin insanı, kentin her noktasında tercih ettiği tüm mekanlarda çalışmalarımızdan bir kesit görsünler. Yeni yürüyüş alanları, ahşap düzenlemesi, havuz yenilemesi yaptığımız ve ‘Büyükşehir Bahçem’ ile süslediğimiz Ormanpark’a şimdi de çay labirenti yapıyoruz. Ektiğimiz çay fidanları büyüdüğünde burada görenleri kendisine hayran bırakacak bir labirent oluşturacak. Burayı ziyaret edenler çayların çevrelediği bu bölüme hayran kalacak ve mutlaka bir hatıra fotoğrafı çekilecekler. Hayırlı olsun” dedi.