Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce, ulaşım atağı kapsamında bir güzel haber daha verdi. Hendek’te kapsamlı bir yenileme için ihale sürecinin bittiğini açıklayan Yüce, ilçede bayramdan sonra 52 bin ton asfaltın serim işlemine başlanacağını söyledi. Yüce, "Şehrimizin her bölgesine eşit, aynı hassasiyetle hizmet taşımak bizim görevimiz. Güzel Hendek'imizde yapacağımız çalışmayla ulaşıma kalite katacağız” dedi.

 3 yılda 810 kilometre yolun yenilendiği, 1 milyon 130 bin ton asfaltla ulaşımda önemli hizmetlerle dolu bir dönemi yöneten Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce, bu alanda yatırım müjdeleri vermeye devam ediyor. Yüce yol yenileme, asfaltlama ve üstyapı konusunda Hendek'te geniş kapsamlı bir çalışmaya başlanacağının müjdesini verdi.  İlçede mahalleleri ve kent merkezini birbirine bağlayan grup yollarını içeren çalışma için ihalenin yapıldığını açıklayan Başkan Yüce, bayramdan hemen sonra bölgeye 52 bin 500 ton asfaltın serimi yapılacağını ifade etti. Yüce “Bölgemize ve şehrimize hayırlı olsun” mesajı paylaştı.

"Hendek'te önemli bir çalışmaya başlıyoruz"
Kent merkezi ve 16 ilçeye aynı hassasiyetle, hiç bir ayım gözetmeden hizmet ettiklerini vurgulayan Yüce, Hendek'e sadece 2 yıl da toplam 22 milyon 643 bin TL'lik asfalt yatırımı yaptıklarını belirterek, "Sakarya'mızın her köşesi bizim gözümüzde cennettir. Bu yetkiyi, her bölgeye eşit ve en kaliteli hizmeti götürmek için almış bulunuyoruz. Her ilçemiz bizim için kıymetlidir. 3 yılda ulaşım alanında rekor denebilecek seviyede hizmetler hayata geçirdik. Tarihte ilk diyebileceğimiz miktarda, 810 kilometrelik yolu asfaltladık. Sadece Hendek ilçemizde tam 41 kilometrelik grup yolunu önce yeniledik ve sonra asfaltla buluşturduk. Şimdi önemli bir çalışmaya daha, yine Hendek'te başlıyoruz. İhalemizi yaptık, bayram sonrası bölgeye toplamda 52 bin 500 ton bitümlü sıcak karışım asfaltımızı dökeceğiz. Güzel Hendek'imizde yapacağımız çalışmayla ulaşıma kalite katacağız. Hayırlı olsun” diye konuştu.