23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kapsamında Başkan Ekrem Yüce koltuğu Şehit Bülent Yurtsever İmam Hatip Ortaokulu 8. sınıf öğrencisi Muhammet Ali Çevik’e devretti. Başkan Çevik, “23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’mız kutlu olsun. Bir toplumun gelişmesi o toplumun çocuklarının iyi yetişmesine bağlıdır” dedi. Ekrem Yüce ise gelecek nesillerin hedefleri doğrultusunda kendilerini geliştirmelerinin önemine değinerek, Başkan Çevik’e hediye takdim etti.

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kapsamında başkanlık koltuğunu Muhammet Ali Çevik’e devretti. Şehit Bülent Yurtsever İmam Hatip Ortaokulu Müdürü Mustafa İnan, Öğretmeni Ahmet Yakupoğlu, Okul Aile Birliği Başkanı Ahmet Cihan ve Erenler İlçe Milli Eğitim Müdürü Ayhan Erdoğan’ın da hazır bulunduğu programda Başkan Çevik, tüm çocukların 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı kutladı. Ekrem Yüce ise gelecek nesillerin hedefleri doğrultusunda kendilerini geliştirmelerinin önemine değinerek, Başkan Çevik’e hediye takdim etti.

Daha geniş yelpaze
Başkan Çevik açıklamalarını şu şekilde sürdürdü; “23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’mız kutlu olsun. Bugün aynı zamanda millet iradesinin hakim kılındığı Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin 99. yıldönümü. Bir toplumun gelişmesi o toplumun çocuklarının iyi yetişmesine bağlıdır. Bu bilinçle fikri hür, vicdanı hür gençlerimizi spordan sanata pozitif ilimlerden dini ilimlere açılan geniş bir yelpazede yetiştirmeliyiz. İşte ben de bunun en güzel örneklerinden biri olan Erenler Şehit Bülent Yurtsever İmam Hatip Ortaokulu’nda eğitim gördüm. Örgün eğitime ara vermeden ailemden uzak kalmadan hafızlığımı tamamladım. Ülkemizin geleceğine yön verecek milli ve manevi değerlere sahip çıkan lider gençlerin yetiştiği böyle okullara her zaman destek olacağım. Son olarak ülkemizin her biri pek çok kıymetli çocuklarının 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı kutluyorum” dedi.