Büyükşehir Ziya Taşkent Konser Salonu unutulmaz bir müzik gecesine daha ev sahipliği yaptı. Sanatçı Aykut Kuşkaya, Barış Manço’nun en sevilen şarkılarını sevenleri için seslendirdi.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığı tarafından düzenlenen Şubat Kültür Sanat Etkinlikleri Ziya Taşkent Konser Salonu’nda gerçekleştirilen “7’den 77’ye Barış Manço Şarkıları ve Aykut Kuşkaya” konseri ile devam etti. Sanatçı Aykut Kuşkaya’nın Barış Manço’nun unutulmaz şarkılarını seslendirdiği gecede müzikseverler keyifli dakikalar geçirdi.

Müzikseverlerden Tam Not
Repertuarında yer alan kendi şarkılarını da sevenlerinin beğenisine sunan Kuşkaya, sergilediği performans ile kültür sanat dostlarından tam not aldı. Sakaryalılar ile bir araya gelmekten duyduğu memnuniyeti dile getiren Aykut Kuşkaya, “Bu geceyi tertip eden ve sizler ile buluşmama vesile olan Büyükşehir Belediyesi’ne teşekkür ediyorum” dedi. Konserin sonunda Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanı İbrahim Aktürk, Kuşkaya’ya teşekkür ederek günün anısına hediye takdim etti.